Ce s-a ales de Liviu, fostul soţ al Israelei. Cum arată acum bărbatul care dispăruse fără urmă după moartea vedetei

Ce s-a ales de Liviu, fostul soţ al Israelei. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost una dintre cele mai mediatizate şi savurate de public. Chiar dacă diferenţa de vârstă era una destul de mare, ei nu au ţinut cont de răutăţile celor din jur.

18 mai 2022, 16:59
Ce s-a ales de Liviu, fostul soţ al Israelei. Cum arată acum bărbatul care dispăruse fără urmă după moartea vedetei
Povestea de dragoste dintre cei doi a fost una dintre cele mai mediatizate

Ce s-a ales de Liviu, fostul soţ al Israelei. În 2018, vedeta s-a stins din viaţă la vârsta de 70 de ani, iar la scurt timp, Liviu Arteni a dispărut fără urme. Cei doi divorţaseră în 2016, iar Israela susţinea că a fost victima violenței domestice.

Citeşte şi: Gheorghe Turda și Mioara Velicu, la cuțite după ce interpreta a spus că s-a pensionat mai devreme din cauza lui: „Minte cu nerușinare. A vrut să fie vedetă, fără să vină la program”

Ce s-a ales de Liviu, fostul soţ al Israelei

În 2018, după ce Israela s-a stins din viață, de Liviu nu s-a mai ştiut nimic. Deși au apărut mai multe zvonuri, acum s-a aflat exact ce face. Bărbatul s-a întors de câțiva ani în România şi locuiește într-o localitate din apropierea orașului Călărași, potrivit Wowbiz.ro.

Liviu Arteni are o fermă mică din care se întreține. El și-a construit o casă în comuna Dorobanțu din județul Călărași. Vecinii spun despre el că este un om muncitor, dar retras. Se pare că acesta a apelat și la o schimbare de look. A decis să nu mai poarte părul lung, cum o făcea acum câțiva ani.

Liviu nu s-a recăsătorit după moartea Israelei

Israela Vodovoz este și motivul pentru care Liviu Arteni a ales să se mute tocmai în localitatea Dorobanțu. Femeia a lăsat prin testament toată averea copiilor ei, iar lui Liviu nu i-a revenit nimic. Totuși, când era în viață, Israela a pus pe numele fostului soț patru terenuri agricole în Călărași. Liviu Arteni a vândut două dintre aceste terenuri și a mai păstrat două: unul în Dorobanțu și altul în satul învecinat, Vărăști.

Chiar dacă au existat zvonuri, Liviu Arteni nu s-a recăsătorit. După moartea Israelei, au existat speculații că acesta și-a refăcut viața cu o altă femeie. După ce a părăsit-o pe Israela Vodovoz, Liviu Arteni a locuit o vreme la un cămin din Bacău, după care a plecat în Anglia și apoi în Spania, la Alicante.