Motivul pentru care Irinel Columbeanu şi-a lăsat fiica în America. Discuţie colosală cu Mr. Pink, în parcarea de la subsol!

Irinel Columbeanu a făcut publice mai multe pasaje din noua sa carte, în care a vorbit şi despre plecarea fiicei sale, Irina, în America, alături de mama sa, Monica Gabor, şi de iubitul acesteia, Mr. Pink.

18 mai 2022, 09:30
Motivul pentru care Irinel Columbeanu şi-a lăsat fiica în America. Discuţie colosală cu Mr. Pink, în parcarea de la subsol!
Motivul pentru care Irinel Columbeanu şi-a lăsat fiica în America

Motivul pentru care Irinel Columbeanu şi-a lăsat fiica în America. Irina Columbeanu a locuit o bună perioadă de timp la Izvorani, apoi s-a mutat brusc în SUA, alături de mama sa, Monica Gabor, și de partenerul acesteia, Mr. Pink.

Motivul pentru care Irinel Columbeanu şi-a lăsat fiica în America. Discuţie colosală cu Mr. Pink, în parcarea de la subsol!

Irinel Columbeanu  recunoaște că, la început, nu putea să accepte situația și nu și-a dat acordul. Ulterior, după o întrevedere cu Mr. Pink, a cedat!

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană”,  a scris Irinel Columbeanu  în cel mai nou volum al cărții sale.

Irinel Columbeanu a dezvăluit secretul. Cu ce le-a cucerit pe femei: „Așa mi s-ar părea corect”

„Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și a început să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect. Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament. La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se părut că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar”, a mai scris fostul „milionar de la Izvorani”.

Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: „Am căzut pe jos”

În vara lui 2018, Irinel Columbeanu a dus-o pe Irina, fiica lui, la aeroport. Urma să își petreacă vacanța de vară în SUA, la mama sa, însă a decis, când sejurul copilei se apropia de final, că îi va permite să se mute:

„Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate (…). Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

– Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK!”.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au întâlnit în 2005 şi s-au despărțit în 2016. Monica Gabor s-a mutat în SUA, unde trăiește o poveste de iubire cu un afacerist cunoscut drept Mr. Pink.