Ce s-a ales de Margherita de la Clejani, după ce a scăpat de pușcărie. Fiica lăutarilor s-a cumințit: „Iau viața în piept”

Margherita de la Clejani s-a cumințit, după multele episoade de iresponsabilitate prin care s-a remarcat în sfera publică. Fiica lui Ioniță a și a Vioricăi de la Clejani a decis că este momentul să se maturizeze și să devină stăpână pe propria viață.

22 sept. 2023, 15:58
Ce s-a ales de Margherita de la Clejani, după ce a scăpat de pușcărie. Fiica lăutarilor s-a cumințit: „Iau viața în piept”
Ce s-a ales de Margherita de la Clejani, după ce a scăpat de pușcărie. Fiica lăutarilor s-a cumințit: „Iau viața în piept”

Margherita de la Clejani s-a schimbat radical. După ce a fost personaj principal în mai multe episoade reprobabile, ce i-au afectat imaginea atât ei, cât și familiei sale, tânăra a decis că este momentul să se cumințească.

Citește și: Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani: „Eu fac ce spun medicii”

Margherita de la Clejani s-a făcut fată cuminte

Fiica celebrilor lăutari, care a avut norocul să provină dintr-o familie cu notorietate, a intrat într-un con de umbră, luând decizia de a nu mai fi subiectul aparițiilor scandaloase. Margherita s-a cumințit și a reușit să găsească alte metode prin care să își fructifice tinerețea, imaginația și energia. Deși a cochetat cu muzica la un moment dat, nu a avut parte de succesul scontat, astfel că a vrut să se facă remarcată prin alt tip de comportament, deloc măgulitor.

Margherita s-a implicat, pe lângă muzică, și în diverse proiecte de televiziune, cel mai ambițios fiind „Asia Express”. Au urmat și alte episoade, care mai de care mai neplăcute, fiind vorba despre accidente rutiere, droguri și apariții controversate. A fost și la un pas de a face închisoare, însă a scăpat de acuzații după luni bune de cercetări amănunțite. A fost nevoită, însă, să plătească o amendă în valoare de 40.000 de lei. După toate aceste pățanii, Margherita a declarat că nu se află în cea mai bună perioadă a vieții sale și că are nevoie de înțelegere.

Acum, Margherita se ține mai departe de ochii presei, este într-o formă mult mai bună și spune că a depășit acea etapă în care era doar o fetiță răsfățată și rebelă care avea impresia că poate face orice își dorește datorită numelui sonor pe care îl poartă. În prezent, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani spune despre ea că este mult mai matură și că a înțeles ceea ce contează cu adevărat în viață. Iar acum că are mai mult timp și liniște la dispoziție, Margherita se dedică dezvoltării personale și spirituale.

„Fac foarte bine în ultima perioadă, pot să spun că am ajuns la o vârstă la care am început să ma maturizez. Nu mai sunt fata rebelă, zăpăcită, haotică și iresponsabilă. Am început să înțeleg ce înseamnă viața, îmi doresc anumite lucruri, să-mi iau viața în piept”, a declarat tânăra acum ceva timp.

Acum ceva vreme, și Ioniță de la Clejani a vorbit, la playtech.ro, despre noul drum ales de fiica sa, acela al afacerilor: „Margherita, pentru moment, nu mai vrea să participe la evenimente. Are o altă direcție, direcția business-ului. O susțin în tot ceea ce vrea ea să facă. Acum urmează cursuri de engleză, de business, se duce în zona afacerilor.

Citește și: Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat: „Uitați cum am mâna, a trebuit să scriu 9 pagini”


Calendar 2024