Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani: „Eu fac ce spun medicii”

Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar nopțile nedormite și stilul alimentar haotic și-au pus amprenta asupra sănătății sale.

15 feb. 2023, 10:58
Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani: „Eu fac ce spun medicii”
Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani

Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani. Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu diabet, o boală de care suferă tot mai mulți oameni în această perioadă. După o vreme în care s-a simțit foarte rău și acuza dureri de ficat, artista a decis să meargă la medic.

Citește și: Incident în familia Clejanilor! Viorica de la Clejani nu a mai suportat și a pus mâna pe topor

Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani

Acum, cântăreața este nevoită să facă schimbări drastice cât mai repede în viața ei pentru a putea să controleze boala. Una dintre ele și poate cea mai importantă este să adopte un stil de viață sănătos și să renunțe comeplet la zahăr.  Viorica de la Clejani trebuie să respecte îndeaproape regulile pe care i le-au spus medicii pentru a putea să aibă o viață lungă.

De asemenea, artista a ținut să sfătuiască pe toată lumea că zahărul ar trebui evitat pe cât posibil. „Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a declarat artista în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV.

Sucul-minune cu care Viorica de la Clejani a reușit să slăbească

Viorica de la Clejani e pe drumul cel bun în ceea ce privește angajamentul ei de a slăbi. Mare gurmandă, cântăreața nu a ascuns asta niciodată. În plus, s-a simțit bine chiar și cu kilograme în plus, doar că starea de sănătate a pus-o pe gânduri.

Îndrăgita interpretă de muzică lăutărească spune că a dorit o schimbare în viaţa sa şi a renunţat în primul rând la alimentele nesănătoase. Elementul central al dietei ţinute a fost însă un suc deosebit de eficient, compus din sfeclă roşie, măr, țelina și morcov.

În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște masuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfecla roșie, un mar, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta.

Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani, potrivit DCmedical.