Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat: „Uitați cum am mâna, a trebuit să scriu 9 pagini”

Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat. Indiferent că sunt oameni simpli sau vedete, toată lumea are emoții mari în perioada examenului maturității. Mulți s-au chinuit ani buni să admită aceste test, iar printre ei, se numără și Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani. Tânărul a trebuit să se pună cu burta pe carte.

03 iul. 2023, 13:17
Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat: „Uitați cum am mâna, a trebuit să scriu 9 pagini”
Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat

Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat. Fiul Clejanilor n-a reușit să treacă, inițial, probele de la Bacalaureat. Și-a dat silința pentru ca totul să fie bine și să nu-și dezamăgească părinții, iar în 2018, și-a încercat din nou norocul și a trecut cu brio de stresul examenului maturității. A luat 6.15 la proba de limba rămână, 5.5 la istorie și 8.2 la geografie. Media generală a fost de 6.61.

Citește și: Fulgy și-a refăcut viața. Cum arată tânăra cu care se sărută în plină stradă

Cum a reușit Fulgy să ia examenul de Bacalaureat

Mă așteptam să fie mult mai greu la geografie, în schimb la istorie, uitaţi cum am mâna, m-am accidentat din greșeală! A trebuit să scriu 9 pagini şi pe deasupra a trebuit să le şi transcriu, să scriu frumos, să nu mă depuncteze pentru caligrafie proastă!”, spunea băiatul Vioricăi de la Clejani, acum ceva vreme.

Margherita luase, inițial, 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie, media generală fiind de 5.8. I-au lipsit doar două sutimi, pentru a scăpa de BAC în sesiunea respectivă. Norocul n-a fost de partea ei, așa că tânăra a fost nevoită să mai încerce.

Sunt foarte, foarte supărată şi am făcut contestaţie la BAC şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest BAC. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani eu am învăţat în câteve luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele”, a spus ea la acel moment. Solista a reușit să promoveze examenul în vara anului 2012.