Ce s-a ales de Paula Rad, soprana care lucra ca femeie de serviciu. Tânăra cântă pe gratis pentru a fi remarcată

Paula Rad, supranumită și „soprana” – femeie de serviciu de la „Românii au Talent”, merge și cântă pe gratis, doar pentru a fi remarcată de cineva. Acum șase ani a primit Golden Buzz din parte ajuraților emisiunii, însă nu a avut noroc pe mai departe.

26 oct. 2023, 16:32
Ce s-a ales de Paula Rad, soprana care lucra ca femeie de serviciu. Tânăra cântă pe gratis pentru a fi remarcată
Ce s-a ales de Paula Rad, soprana care lucra ca femeie de serviciu. Tânăra cântă pe gratis pentru a fi remarcată

Paula Rad are 34 de ani și încearcă să se facă remarcată pe baza talentului său muzical. Acum șase ani, ea a primit un Golden Buzz, cea mai înaltă distincție din partea juraților emisiunii „Românii au talent”, însă nimeni nu a contactat-o pentru a o propulsa în carieră. Ea susține recitaluri fără să ceară vreun ban pe prestația sa, sperând că astfel cineva o va remarca.

Citește și: Ce gest superb. Unde și-a dus Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la Românii au talent, părinții în vacanță. A făcut asta cu banii obținuți în emisiune

Ce face Paula Rad, soprana – femeie de serviciu, după ce a primit un Golden Buzz

Tânăra a ajuns în atenția publicului în 2017 după ce a participat la „Românii au talent”. Aceasta a impresionat la acea vreme cu vocea sa de soprană, dar și cu povestea ei de viață. Atât jurații, cât și spectatorii și telespectatorii au fost înduioșați, pentru că Paula lucra ca femeie de serviciu, chiar dacă avea studiile muzicale superioare terminate.

După participarea la show-ul de talente, viața Paulei Rad s-a schimbat radical, deoarece nu mai lucrează ca femeie de serviciu, ci predă lecții de canto celor care visează la o carieră în muzica clasică.

„Am avut o cântare lunea trecută, la o sală, nimic mai mult. Am mers și am cântat pe gratis, nu am primit niciun ban în urma prestației mele. În principiu, unde sunt invitată merg și cânt pe gratis, pentru a mă cunoaște lumea. În rest sunt bine, nu m-am măritat încă și nici nu știu dacă o să mă mărit curând”, a declarat Paula Rad, pentru Click!

În urmă cu câteva săptămâni, Paula Rad a confirmat faptul că își câștigă existența, de zi cu zi, din orele de canto, pe care le predă în particular elevilor săi.

„Predau în continuare muzică copiilor, vara nu iau pauză de la predat, pentru că muzica nu are pauză. În rest sunt ok, dar nu foarte bine. Și eu, ca toată lumea, vreau mai mult. Vreau să am și eu spectacole, evenimente, să am mai mult de muncă. Cu banii mă descurc așa și așa. Nu stau în chirie sau cu părinții, am căsuța mea”, a mai declarat Paula Rad.

Citește și: Cu ce se ocupă acum mentalistul Cristian Gog. În urmă cu 11 ani, a câștigat sezonul 2 ‘Românii au talent’