Ce s-a întâmplă acum cu Argentina din „Inimă de țigan”. Actrița e de nerecunoscut la 34 de ani

Cine nu a adorat „Inimă de țigan” atunci când s-a lansat? O țară întreagă a stat seară de seară cu sufletul la gură pentru a afla ce se întâmplă cu soarta personajelor din celebrul serial românesc. Peste 15 ani s-au scurs de la momentul acela, iar actorii au luat-o pe drumuri cât se poate de diferite. Iată ce viața duce acum actrița care a jucat personajul Argentina.

14 nov. 2023, 12:05
Ce s-a întâmplă acum cu Argentina din „Inimă de țigan”. Actrița e de nerecunoscut la 34 de ani
Ce s-a întâmplă acum cu Argentina din „Inimă de țigan”. Cum arată actrița acum, la 34 de ani

Îți amintești de personajul Argentina din serialul „Inimă de țigan”? Atunci, Raluca Tătaru avea doar 18 ani când producția a devenit un fenomen TV de mare succes. Au trecut 16 ani de atunci, iar Raluca, cunoscută sub numele de Argentina, s-a schimbat complet.

Citește și: Doinița Oancea, dezvăluiri despre cum s-au înțeles în realitate actorii la filmările pentru „Inimă de țigan”. Motivul pentru care nu mai vorbește cu Gheorghe Visu: „N-am cum! Nu pot, stau retrasă!”

Tânăra actriță, acum în vârstă de 34 de ani, este o blondă absolut fermecătoare. În ultimii ani, ea a slăbit considerabil, și-a schimbat culoarea părului și este dificil de recunoscut dacă ne ghidăm după personajul interpretat în trecut.

La 1 octombrie 2007, a debutat „Inimă de țigan”, captivând telespectatorii timp de 8 luni până la difuzarea ultimului episod pe 1 iunie 2008. Cu elemente de comedie, dramă și acțiune, serialul a fost un succes notabil, avându-i pe Denis Șerban și Andreea Ibacka în rolurile principale.

Ca să nu mai vorbim despre distribuția fabuloasă: Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Florina Cercel, Nicoleta Luciu, Andreea Ibacka, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Lucian Viziru, Ioana Ginghină, Octavian Strunilă, Iuliana Luciu, Loredana Groza, Cabral, Virginia Rogin, Natașa Raab. Printre tinerii actori care au devenit cunoscuți datorită serialului se numără și Raluca Tătaru, aka Argentina, care avea doar 18 ani la debutul producției pe micul ecran.

În Inimă de țigan, Raluca Tătaru a câștigat rapid simpatia telespectatorilor în rolul Argentinei, sora lui Codruț (Denis Șerban) și fiica bulibașei Aurică, poate și pentru că… „Argentina e grasă şi foarte mâncăcioasă. Din această cauză, mama ei este speriată că nu o să se mărite. Argentina ar fi vrut să meargă şi ea la şcoală, dar Bulibaşa nu a fost de acord pentru că „oraşul te învaţă numai la prostii”. Astfel, Argentina s-a limitat să ia, în fiecare zi, lecţii de română şi aritmetică cu Cristofor, Consigliere în şatră”.

Azi, actrița Raluca Tătaru nu mai amintește deloc de Argentina – de la siluetă și până la culoarea părului, care e diferită, doar ochii albaștri, care au o anume undă de mister, fiind neschimbați.

Citește și: Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Celebrul State din ‘Inimă de ţigan’ are 71 de ani