Ce s-a întâmplat cu Adriana Oltean, cea mai populară şoferiţă de TIR. „Mi-a schimbat viaţa!” VIDEO

Adriana Oltean, o tânără în vârstă de 30 de ani din Bistrița, este şoferiţă de TIR în Spania, meserie pe care o practică de la 23 de ani. Are 2,9 milioane de urmăritori pe TikTok, iar recent a participat la emisiunea "Batem palma!" de la Pro TV.

25 ian. 2023, 09:04
Ce s-a întâmplat cu Adriana Oltean, cea mai populară şoferiţă de TIR. „Mi-a schimbat viaţa!” VIDEO
Ce s-a întâmplat cu Adriana Oltean, cea mai populară şoferiţă de TIR

Ce s-a întâmplat cu Adriana Oltean, cea mai populară şoferiţă de TIR. Tânăra postează filmulețe care fac senzație pe internet, vizionate de zeci de mii de persoane. Toutşi, aceasta voia să facă altă meserie. „Eu am urmat școala de asistent medical, nici prin cap nu-mi trecea că o să ajung să conduc camioane de mare tonaj. Acum sunt foarte fericită cu alegerea pe care am făcut-o, deoarece condusul mă relaxează”, a spus Adriana Oltean pentru Pro TV.

Citeşte şi: De ce România rămâne fără forţă de muncă pe zi ce trece: un şofer de TIR în Italia câştigă şi de două ori mai mult decât un medic rezident în România

„Pasiunea pentru condus mi-a insuflat-o tatăl meu, pentru că el era mecanic auto și mereu mă lua cu el la muncă și mă ținea la el în brațe când conducea. Îmi plăcea să conduc și, totodată, știind că se câștigă bine ca șofer pe TIR, am decis că această meserie este perfectă pentru mine. Țin minte că, în prima cursă, mi se părea totul foarte stresant, deoarece TIR-ul era foarte mare. Încet-încet am început să mă obișnuiesc și abia așteptam să mai conduc în alte țări. Îmi place să călătoresc și să cunosc oameni noi și, de aceea, meseria aceasta mi se pare perfectă”, a mai spus tânăra pentru A7 TV.

Citeşte şi: Povestea impresionantă a Roxanei, șoferița de tir care muncește cot la cot cu bărbații. Ce sfat are pentru toate femeile

Adriana Oltean a plecat în Spania, împreună cu soțul ei, imediat ce a luat permisul de conducere la profesioniști. „Am fost foarte stresantă, deoarece erau multe lucruri noi pe care trebuia să le învățăm, să introducem corect adresa pe GPS, să completăm actele mărfii, plus că trebuia să ne obișnuim și cu gabaritul ansamblului, camion plus semiremorcă. Băgatul la rampă, când ajungem la încărcare sau la descărcare, era un stres foarte mare, pentru că niciunul din noi nu știa foarte bine și ne-a luat ceva timp până am învățat. Mulți dintre șoferii mai vechi, în loc să vină să ne ajute, râdeau”, a mai spus Adriana Oltean.

@adryana.oltean #youtube #adryana_oltean18💓 ♬ Fake – The Tech Thieves