Ce s-a întâmplat cu Raluca Sandu de când s-a mutat în Monaco. Ce afacere a pus pe roate fiica fostului președinte FRF

Raluca Sandu a fost foarte multă vreme în lumina reflectoarelor, însă odată cu decizia de a se muta în Monaco aceasta s-a retras din viața publică. Totuși, aceasta duce o viață de vis alături de milionarul cu care s-a căsătorit, având o afacere pe care o conduce cu măiestrie.

RomaniaTV.net
01 aug. 2023, 16:40
Ce s-a întâmplat cu Raluca Sandu de când s-a mutat în Monaco. Ce afacere a pus pe roate fiica fostului președinte FRF
Ce s-a întâmplat cu Raluca Sandu de când s-a mutat în Monaco. Ce afacere a pus pe roate fiica fostului președinte FRF

Cu mai mulți ani în urmă, Raluca Sandu era în lumina reflectoarelor, fiind una dintre cele mai populare „fete de oraș” din showbiz-ul românesc. Totuși, în 2014 aceasta și-a lăsat în urmă fanii și a hotărât să se mute din țară, alături de soțul și copiii ei. Așadar, de nu mai puțin de 9 ani, fiica lui Mircea Sandu trăiește în Monaco împreună cu milionarul Ziv Tetelman și cei patru patru copii.

Citește și: Dana Budeanu, imagini incendiare în costum de baie la 44 de ani. Cum s-a afişat la plajă în vacanţa din Franţa FOTO

Raluca Sandu a ajuns la frumoasa vârstă de 43 de ani, dar acesta este doar un număr care nu o demoralizează absolut deloc. Vedeta nu renunță absolut deloc la sport, iar forma ei fizică este de invidiat. Nici faptul că a adus pe lume doi copii nu a făcut-o pe aceasta să își piardă tonusul și silueta. Raluca și Ziv Tetelman au o relație frumoasă și cresc împreună patru copii frumoși, dintre care 2 doar ai milionarului dintr-o căsnicie precedentă, un băiețel pe care îl au împreună și o fetiță a Ralucăi dintr-o relație anterioară.

Fosta tenismenă Raluca Sandu își dedică o bună parte din timp celor 4 copii: Simona (12 ani), fiica sa din relaţia anterioară cu Ciro Castellano, Jonathan (8 ani), băiatul pe care îl are cu Tetelman, plus doi băieţi ai lui Ziv din prima căsnicie.

Ce afaceri conduce Raluca Sandu

Separat de viața de familie care este extrem de importantă pentru ea, Raluca investește foarte mult timp pentru sport. Aceasta  postează în mod frecvent fotografii din sala de sport, din timpul workout-urilor foarte bine gândite pe care le practică în mod constant. Mai mult de atât, ea trebuie să se ocupe și de afacerea pe care a pus-o pe roate. Este vorba despre un restaurant luxos aflat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Monte Carlor, Avenue Princess Grace.

Pentru că este o femeie de succes din toate punctele de vedere, fiica fostului președinte FRF și-a asumat să fie co-propietar al unuia dintre cele mai exclusiviste restaurante din București, Joseph by Joseph Hadad.

Inainte de căsătoria cu Ziv Tetelman, Raluca Sandu era una dintre cele mai curtate femei din showbiz. Cele mai cunoscute relaţii amoroase ale Ralucăi au fost cele cu tenismenul Carlos Moya, cu antrenorul de fotbal Walter Zenga, cu Ion Alexandru Tiriac, cu luptătorul de MMA Todd „El Tiburon’ Medina, cu care a şi fost căsătorită între 2007 şi 2010, dar şi cu afaceristul Ciro Castellano.

Citește și: Paula Chirilă a apelat la medicul estetician pentru a scăpa de gușă: „Am hotărât să-mi fac un cadou”. Cum arată vedeta după operație