Ce s-a întâmplat în viața Teodorei și a lui Alex, după Insula Iubirii. Cei doi vor deveni părinți: „A venit mai repede împăcarea”

Teodora și Alex erau, cel puțin la prima vedere, unul dintre cele mai solide cupluri de la Insula Iubirii. Chiar și așa, tânăra concurentă a emisiunii de la Antena 1, a început să aibă dubii în ceea ce privește relația lor.

28 iun. 2022, 11:29
Ce s-a întâmplat în viața Teodorei și a lui Alex, după Insula Iubirii. Cei doi vor deveni părinți: „A venit mai repede împăcarea”

Dar, până la urmă, totul s-a terminat cu bine. După Insula Iubirii, viața lor a luat o întorsătură radicală, iar acum cei doi trăiesc un nou capitol din viața lor.

Viața Teodorei și a lui Alex s-a schimbat complet după Insula Iubirii

La puțin timp după ce Insula Iubirii s-a terminat, Teodora a aflat că este însărcinată. Cei doi foști concurenți vor avea o fetiță. După ce emisiunea s-a terminat, concurenta a decis să meargă în avion cu Ali, iar el a stat și i-a privit tot drumul. Ajunși acasă au stat separați câteva zile, s-au împăcat pe parcurs,

Apoi, înainte de Crăciun au aflat că vor deveni părinți. La momentul aflării veștii, Teo era însărcinată în 2 luni, iar sarcina a contribuit într-o oarecare măsură la împăcarea lor.

Citește și: FOTO. Scene fierbinți la Insula Iubirii. O ispită masculină a rămas goală pușcă, în cameră cu Cerasela

„Am stat separați câteva zile, după ce ne-am întors. Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare înainte de Crăciun când a rămas însărcinată.

Avea deja 2 luni și ceva de sarcină. Vestea că vom fi părinți, cred că am trecut la nivelul de magie, la nivelul de miracol. Până la urmă ce este copilul, decât magie la puterea în cuplu. Consider că această sarcină a contribui, adică a venit mai repede împăcarea, dar oricum ne împăcam’’, a spus Alex.â

Sarcina nu a fost prevăzută, dar le-a salvat relația

Totuși, Teodora spune că nu înțelegea cum de s-a întâmplat să rămână însărcinată chiar atunci când a decis să pună punct. Ea susține că sarcina este unul dintre principalele motive pentru care ei s-au împăcat. Teo este însărcinată în 6 luni, vor avea o fetiță și nu are planuri de nuntă.

„Nu am dormit împreună. Fiecare cu camera lui. Așa am vrut eu. Atunci era hotărâtă că nu va mai fi nimic. Eram acasă, mi-am făcut un test că prea mă simțeam bine și am văzut, dar nu-mi venea să cred cum nu s-a întâmplat un an și fix acum când am luat decizia asta s-a întâmplat.

Citește și: Momente fierbinți și săruturi pasionale la Insula Iubirii: „Pericol! Ești nebun?”. FOTO

A fost așa ca un șoc pentru amândoi, dar el s-a bucurat foarte mult. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră că e un copil, ne gândim la el, nu ne mai gândim la noi. Sunt însărcinată în 6 luni, o să avem o fetiță și nu facem nuntă. Nu îmi plac nunțile”, a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii.