Momente fierbinți și săruturi pasionale la Insula Iubirii: „Pericol! Ești nebun?”. FOTO

Ultima ediție de la Insula Iubirii a fost gazda unor momente fierbinți și săruturi pasionale între o concurentă și o ispită masculină.

15 iun. 2022, 11:01
Momente fierbinți și săruturi pasionale la Insula Iubirii: „Pericol! Ești nebun?”. FOTO

Cei care au fost responsabili cu atmosfera romantică sunt ispita Denis și Cristina, concurenta de la Insula Iubirii care a ales să se despartă de iubitul ei, Sebastian. Tânărul a mărturisit că simte o atracție de necontrolat fața de ea.

Cristina de la Insula Iubirii s-a sărutat cu ispita Denis

De data aceasta, Denis a fost cel care a mers în camera Cristinei și nu a ezitat să facă primul pas. Așadar, ispita a îmbrățișat-o și a sărutat-o pe gât pe concurentă.

Citește și: VIDEO. Clipe de groază la Insula Iubirii. Rey cade de la etaj, sub privirile neputincioase ale tuturor

„Florin a venit afară și i-a zis ceea ce i-a zis Cristina și am mers în camera ei ca să o invit în camera mea, să o cunosc, o simt că dacă aș face primul pas cu siguranță ar accepta. Cristina este că o carte deschisă. Am unit paturile și am făcut un pas spre ea, am vrut să o îmbrățișez și a acceptat, am sărutat-o pe gât, pe umăr, pe spate…Am văzut-o că tresărea la un moment data”, a declarat ispita Denis, la Insula Iubirii.

Deși la începutul spuneau că relația lor este una extrem de stabilă, Cristina și Sebastian au mers pe drumuri diferite, asta după ce concurenta a decis să pună capăt relației cu iubitul ei.

„Mă bucur că am avut curajul să iau această decizie în această seară. E dureros să renunți la persoana iubită, dar totodată nu pot să fiu egoistă și nici nu îmi doresc să ne pierdem timpul. Odată cu încheierea ceremoniei focului, se încheie și relația mea cu Sebastian”, a spus Cristina după Ceremonia Focului.

Rareș a început să plângă. Care este motivul

Rareș a fost protagonistul unui moment extrem de emoționat la Insula Iubirii. Acesta a izbucnit în lacrimi la ceremonia focului, după ce a văzut imaginile cu iubita lui, Cerasela în timp ce plângea pe melodia lor de cuplu.

„Este melodia noastră. M-am emoționat, nu mă ascund de treaba aceasta. Regret că o văd că plânge, nu sunt acolo să o consolez. Cumva, cred că îi e frică că mă pierde. Asta vede ea, asta consideră.

Citește și: Rey și Eda, de la Insula Iubirii, au dormit împreună pentru prima dată: „Am început să ne cunoaștem”

Nu o să se întâmple asta. Ea, în continuare este iubita mea până dovedește contrariul. Nu știu exact să explic ce simt. E un gol și atât. Îmi e tare dor de ea. S-a rupt ceva în mine când am văzut-o plângând și eu știam că nu îi sunt alături. Oricât de bărbat ai fi, dacă îți vezi iubita așa… Și eu m-am emoționat când am auzit melodia, fiindcă mă duce cu gândul la ea’’, a spus Rareș la ceremonia focului.