FOTO. Scene fierbinți la Insula Iubirii. O ispită masculină a rămas goală pușcă, în cameră cu Cerasela

Unul dintre cele mai fierbinți momente de la Insula Iubirii din sezonul 6 s-a consumat în ultimul episod al emisiunii. Ispita Daniel și concurenta Cerasela au fost protagoniștii scenei demnă de filmele erotice.

22 iun. 2022, 23:28
FOTO. Scene fierbinți la Insula Iubirii. O ispită masculină a rămas goală pușcă, în cameră cu Cerasela

Daniel s-a dezbrăcat și de haine chiar sub Ceraselei. Iată ce s-a întâmplat între cei doi în ultimele 24 de ore petrecute împreună. În ultimul episod, concurenții au avut de ales câte o ispită pentru a petrece dream date-ul, o zi întreagă în intimitate.

Daniel a rămas gol, la Insula Iubirii, de față cu Cerasela

Cerasela a fost cea care l-a ales pentru dream-date pe Daniel, singurul bărbat de care a fost atrasă de la începutul emisiunii și până în prezent.

La finalul celor 24 de ore petrecute împreună, Daniel a simțit nevoia de as e dezbrăca complet în preajma Ceraselei: „Am vrut să mă dezbrac, să văd ce reacție are Rareș dacă i se pare normal ca partenera lui să stea lângă un bărbat dezbrăcat în pat, fiindcă e alegerea ei să doarmă sau nu cu mine”, a spus Daniel la testimoniale.

Citește și: Momente fierbinți și săruturi pasionale la Insula Iubirii: „Pericol! Ești nebun?”. FOTO

Dar, reacția Ceraselei nu a fost cea pe care a sperat-o Daniel. Iubita lui Rareș nu a fost impresionată de gestul ispitei, ba mai mult aceasta s-a „speriat” și nu a dori să doarmă lângă el.

Pentru o noapte de neuitat, Cerasela i-a oferit un sărut pe obraz ispitei, iar Daniel a rămas să doarmă singur: ”Când m-am așezat lângă Daniel în pat, nu m-am simțit în largul meu, nu m-am simție eu, confortabil, recunosc că am încercat, dar nu mi-a ieșit. Am făcut ce am simțit”, a spus Cerasela la testimoniale.

Rareș a avut ocazia să vadă imaginile cu Daniel, complet dezbrăcat, în fața Ceraselei: „E ok, nu mi-am dat seama dacă au dormit împreună sau separat. Eu, sincer, sunt pudic, nu aș putea ta dezbrăcat fără să avem o conexiune, cât despre Cerasela că a acceptat, e treaba ei, nu e ceva ce nu a mai văzut până acum”, spune Rareș.

Cum au reacționat Rareș și Cerasela când s-au revăzut la bonfire-ul final. Ce au declarat

Iată cum au reacționat când s-au reîntâlnit și au discutat pe baza filmărilor cu ei de pe insulă: „Sunt foarte bine acum, am emoții, dar abia aștept. De când am venit am așteptat această clipă. Acum sunt fericită, zâmbesc în stilul meu de om tâmp, am capul gol, mă simt ușurată și plină de iubire”, spune Cerasela.

„Cum o vezi acum, după 21 de zile?”, îl întreabă Radu Vâlcan pe Rareș. „La fel de frumoasă, dar acum îmi pare mai fericită și mai sigură pe ea”, spune Rareș. „A slăbit, ai mâncat și tu?”, întreabă Cerasela. „Nu a avut cine să se ocupe”, spune el.

Citește și: VIDEO. Clipe de groază la Insula Iubirii. Rey cade de la etaj, sub privirile neputincioase ale tuturor

„Secretul nostru este comunicarea, înțelegerea, am fost sinceri, ne-am pus pe tavă totul, am început cu ce e mai rău. Uneori am vrut să-i văd nervii. Contextul contează foarte mult. Am făcut fix ce am simțit, lucruri atipice, fără să gândesc. E posibil să se fi înțeles din exterior altfel. Nu te-am văzut niciodată așa, mi se rupe sufletul acum, mai ales că am trecut prin aceleași stări. Eu am crezut că dacă se va despărțit de mine, nu-i va păsa”spune Cerasela după ce au urmărit imagini cu ei de pe Insula Iubirii sezonul 6.