Ce s-a întâmplat între Monica Tatoiu și soțul ei după ce s-au întors din vacanță: ”Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

Monica Tatoiu este una dinte vedetele foarte îndrăgite de la noi. Este cunoscută pentru comentariile politice și mondene pe care le face, dar și pentru vacanțele pe care nu oricine și le permite.

14 dec. 2022, 15:45
Ce s-a întâmplat între Monica Tatoiu și soțul ei după ce s-au întors din vacanță: ”Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

În ultima vacanță pe care a avut-o alături de soțul ei, lucrurile nu au mers așa cum se așteptau. Cei doi s-au certat.

Ce s-a întâmplat între Monica Tatoiu și soțul ei după ce s-au întors din vacanță: ”Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

Vedeta iubește foarte mult să călătorească și să viziteze cât mai multe locuri din lumea întreagă. Putem număra pe degetea locurile în care aceasta nu a ajuns. În ultima ei vacanță a avut parte de o discuție mai aprinsă cu soțul său. Totul a pornit de la evenimentele politice care se întâmplă acum în lume.

”După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r. râde). Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt ”Putinistă” (n.r. râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geo-politică. După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”, a mai dezvăluit Monica Tatoiu, conform Fanatik.

Cu toate că recent s-a întors din vacanță, Monica Tatoiu se pregătește de o altă escapadă în lume, însă după Crăciun. Este deja o tradiție ca aceasta să facă sărbătorile în țară.

Citește și : Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Vedeta împlineşte 50 de ani: „Asta mi-aş dori, e singurul lucru”

”Plec pe 28 decembrie din nou. Stăm tot o lună de zile! Eu am traversat Atlanticul numai ca să vin acasă de Crăciun. În fiecare noapte de Crăciun merg la Biserica Catolică. La ora 00:00. De când aveam cinci ani fac asta, sunt vreo 60 și ceva de ani de atunci”, a mai spus vedeta.

Citește și: Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Vedeta împlineşte 50 de ani: „Asta mi-aş dori, e singurul lucru”

Monica Tatoiu  și sotul ei , Victor, sunt împreună de peste trei decenii

Cu toate că mai există mici certuri, relația lor a trecut cu brio testul timpului.

”El e constănțean, crescut la gura portului. Când el vorbeste ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, ca așa era în port. El întotdeauna îmi zice: Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?. Păi dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip, dacă emisiunea se dă înainte de miezul nopții’, a spus despre soțul ei Monica Tatoiu într-un interviu acordat postului de televiziune Agro TV.

Din punct de vedere profesional, soțul Monicăi Tatoiu are o meserie foarte bănoasă. Este inginer de calculatoare, iar împreună au reușit să-și asigure un venit impresionant, scrie redactia.ro.