Ce s-a întâmplat la Asia Express ediţia 4. Cursa pentru ultima şansă a fost prea mult pentru concurenţi

A patra ediție a emisiunii Asia Express, sezonul 3, a adus o provocare nouă pentru concurenți. Vizați sunt doar cei șase, Alex Velea și Mario, Lia Bugnar și Maria Buză și Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, care au intrat în cursa pentru Ultima Șansă. Prima misiune? Să mănânce un borcan cu murături specifice locului. 

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 21:14
Ce s-a întâmplat la Asia Express ediţia 4. Cursa pentru ultima şansă a fost prea mult pentru concurenţi

Pe tot parcursul curse, concurenţii au trebuit să îndeplinească mai multe probe care i-au pusîn dificultate, iar cu fiecare etapa aceştia trebuiau să mănânce nişte murături specific filipinez. După mai multe probe în care au mâncat pe nerăsuflate murăturile dulci-acrişoare, cele trei echipe au trebuit să pregătească 20 de borcane de murături şi să le dea localnicilor pentru a încheia cu succes cursa. 

Din păcate, însă, misiunea concurenților nu a fost lipsită de greșeli, întrucât, la un moment dat, Carmen Grebenișan a pierdut ritmul și s-a uitat la Lia Bugnar, care a pierdut și ea ritmul, fiind penalizată.

Citeşte şi: Lia Bugnar nu a mai rezistat la Asia Express: „Am clacat, e ruşinos”

Maria Buză și Lia Bugnar au riscat să fie eliminate de la Asia Express, însă acest lucru nu le-a împiedicat să se bucure de fiecare moment petrecut în Filipine. Astfel, în ciuda temperaturilor caniculare, Maria Buză a decis să-l impresioneze pe șoferul care le-a dus în locul în care s-a aflat Gina Pistol cântând.

Cu toate probele primite de la Gina, cea mai grea provocare a fost însă tot cazarea. Concurenţii sunt pe zi ce trece mai şocaţi de condiţiile găsite: „Sărăcie lucie, se vedea chiar de când am intrat, dar oamenii sunt foarte prietenoși, veneau lângă noi, voiau să se pozeze.”, a spus Carmen Grebenișan.

Citeşte şi: ASIA EXPRESS. Imagini inedite cu Gina Pistol. Nimic nu trăda celebritatea ulerioară a acesteia FOTO

În ciuda faptului că au ieșit pe ultimul loc în urma probelor pe care le-au avut de îndeplinit, Mario Fresh și Alex Velea rămân în compețiție, întrucât ancora are culoarea verde. „Aici nu e despre cât de bun ești. E și despre noroc.”, a spus Alex Velea înainte de a afla că rămâne în competiție.

Deși se temeau că vor pleca acasă, cei doi au rămas în competiție, fiind salvați de ancora verde.

„Nu e vorba de neîndreptățit. Mi se pare că e mai greu decât putem să ducem noi. E mai greu decât ne așteptam noi. Iar mâncarea pe care o avem aici ne afectează, în țară încercăm să fim modele de fitness. Sunt în punctul în care îmi doresc să plec acasă. Eu am venit aici ca să mă distrez.”, a mai explicat Velea.