CE s-a ÎNTÂMPLAT LA PRO TV? ANDREEA ESCA, ÎNLOCUITĂ DE OANA ANDONI!

Andreea Esca este cea care "intră" în casele românilor de luni până vineri, când, începând cu ora 19.00 le aduce acestora cele mai importante veşti ale zilei. Însă ieri, vedeta a lipsit de la pupitrul ştirilor, ea fiind înlocuită de Oana Andoni.

06 mai 2014, 15:35
CE s-a ÎNTÂMPLAT LA PRO TV? ANDREEA ESCA, ÎNLOCUITĂ DE OANA ANDONI!

Oana Andoni a fost cea care s-a aflat la pupitrul Ştirilor PRO Tv ieri, 5 mai, când, de regulă, în intervalul luni-vineri, cel mai important jurnal al zilei este prezentat de Andreea Esca.

Andreea Esca vorbeşte în exclusivitate despre problemele din PRO TV. Află ce planuri are ştirista

Cu regulamentarul sacou, Oana ne-a adus luni cele mai tari ştiri ale zilei, ţinând astfel locul vedetei postului din Pache Protopopescu.

Cel mai probabil, Andreea s-a bucurat de cele câteva zile libere de 1 mai şi a fost plecată într-o minivacanţă, posibil în afara ţării, alături de soţul, Alexandre Eram, şi de cei doi copii, Alexia şi Aris, scrie libertatea.ro.

Andreea Esca vorbeşte în exclusivitate despre problemele din PRO TV. Află ce planuri are ştirista

CITEŞTE ŞI Încă o DEMISIE la vârf în Pro TV. Mâna dreaptă a lui Sârbu părăseşte trustul din Pache Protopopescu

 

Pagina de Media informeaza ca Pro TV a anuntat, printr-un comunicat, ca Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Catalin Maruta, Andra si Cabral”vor continua sa faca istorie la PRO TV, alaturi de cele mai bune echipe de producatori, editori, reporteri si alti profesionisti”.

Totusi, remarca sursa, in comunicat nu se spune nimic despre Pavel Bartos, Smiley sau Loredana. In aceeasi situatie este si Marius Moga. Aleksandras Cesnavicius, director general, anunţă că „inovatia si eficienta” sunt principalele direcţii pe care va merge PRO TV. 

 

Citeşte şi: Lovitură pentru Pro TV: Producătoarea show-urilor Românii au talent şi Masterchef a semnat cu Antena 1