Ce să fac? Am fost înşelată de soţ. Acum am întâlnit un bărbat care pare ideal pentru mine. Mai pot să mă îndrăgostesc la 43 de ani?

Lavinia s-a casatorit din dragoste, dar a fost inselata de sot inca de la inceputul casniciei lor. A inchis ochii de fiecare data. Si-a vazut de ale ei si a mers mai departe. Umilinta suprema a fost in momentul in care si-a prins sotul in pat cu o fata de 18 ani. Crezand ca o violeaza a chemat politia, dar tanara a marturisit in fata anchetatorilor ca au o relatie liber consimtita de doi ani. Au divortat si acum dragostea bate din nou la portile inimii Laviniei, o femeie inca tanara, de 43 de ani. Lavinia nu stie, insa, daca sa mai aiba incredere in cuvintele frumoase pe care i le spune Mihai, un fost coleg din scoala generala.

RomaniaTV.net
08 aug. 2017, 06:41
Ce să fac? Am fost înşelată de soţ. Acum am întâlnit un bărbat care pare ideal pentru mine. Mai pot să mă îndrăgostesc la 43 de ani?

Afla mai jos ce sfaturi ii da consilierul nostru, psihologul Roxana Stoica.  

La 43 de ani ma consider o femeie implinita. Am o casa si o fata de 20 ani. Ce n-am este iubirea unui barbat, dar parca nici nu tanjesc foarte mult dupa ea. Mi-am pierdut increderea in dragoste si in barbati.Totul a inceput acum mai bine de 18 ani cand l-am intalnit pe Laurentiu. O verisoara de-a mea ne-a facut cunostinta.

Era un baiat dragut si galant, educat, de familie buna, cu o stare materiala deloc de neglijat. Ce si-ar fi putut dori mai mult o fata care abia iesise de pe bancile facultatii?! Am crezut in toate cuvintele lui, ne-am casatorit, am avut o fetita, care acum este o tanara femeie.

Anii casniciei mele n-au fost asa cum am visat, dar nici nu pot spune ca am fost chinuita. Mi-am dat seama ca ma inseala inca de la inceput. Nu stiu de ce am acceptat. Inchideam ochii de fiecare data. Apoi am ramas insarcinata si m-am gandit ca, poate, dupa venirea pe lume a copilului se va mai potoli. N-a fost deloc asa! El a continuat intalnirile lui mai mult sau mai putin discrete cu diverse femei. De unele am stiut, de altele pur si simplu am banuit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.