Ce sa faci si ce sa nu faci atunci cand iti stabilesti o intalnire online

In ultimii ani, intalnire on line au luat din ce in ce mai mare amploare. Intr-o epoca a tehnologiei, in care cu totii muncim foarte mult, e din ce in ce mai putin probabil sa cunosti in oras sau in cercuri de prieteni jumatatea la care visezi. Si atunci, recurgi la varianta on line, care, insa, are si ea regulile ei de politete.

16 sept. 2019, 06:58
Ce sa faci si ce sa nu faci atunci cand iti stabilesti o intalnire online

Iata ce e bine sa facem si ce NU e bine sa facem atuci cand avem de gand sa ne stabilim o intalnire on line. 

DA: Stabileste intalnirea reala repede

Ceea ce e foarte ok sa faci, pentru ca imagineaza-ti ce se intampla daca te apuci sa construiesti virtual  o relatie timp de vreo 6 saptamani, iar cand va intalniti… totul sa se naruie, toate eforturile sa fie inutile, fiindca pur si simplu nu exista chimie intre voi! Asa ca seteaza repede coordonatele unei intalniri, la o cafea, chiar aproape de casa, ca sa stii daca mergi sau nu mai departe. 

NU… folosi porecle de genul „Marian, baiat dotat”, chiar daca stii ca esti

Femeile sunt cam speriate oricum de ideea de penis mare, asa ca mai bine abine-te in a pune pe scris detalii despre ce ai in chiloti. In plus, astea sunt lucruri pe care nimeni nu vrea sa le stie intr-o prima faza, pentru ca tin de o oarecare intimitate, care abia intr-o faza secunda se instaleaza intre doi oameni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...