Ce să faci și ce să nu faci când e Marte retrograd. Zodia afectată grav de luni!

Marte, planeta războiului și a acțiunii, intră în retrograd în guralivii Gemeni din 30 octombrie 2022 și până în 12 ianuarie 2023.

29 oct. 2022, 12:51
Ce să faci și ce să nu faci când e Marte retrograd. Zodia afectată grav de luni!

Marte retrograd. Semn de Aer, Gemenii sunt recunoscuți pentru rapiditatea și neliniştea lor. Doar că în cele patru luni de retrograd ale lui Marte nu va fi deloc așa.

Marte guvernează impulsurile, agresivitatea și libidoul. Intensul retrograd al acestei planete ne încetinește progresul în proiecte și ne împiedică planurile. Dar, de asemenea, ne îndeamnă să ne deconectăm și să reflectăm asupra reperelor pe care le-am făcut.

Marte retrograd în Gemeni 2022. Ce cumpene aduce zodiilor până în ianuarie 2023

Fii pregătit pentru drama cosmică și află ce să faci și ce să nu faci cât timp Marte este retrograd.
Încarcă-ți bateriile!
Marte merge înapoi în Gemenii prietenoși îți va face ca viața ta socială să se simtă ca fiind în pauză – dar este în regulă să dai mai departe invitațiile la petrecere. Acum este timpul pentru ieșiri solo. Obișnuiește-te să te simți confortabil în singurătatea ta și să înveți cum să fii cel mai bun prieten al tău.

Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

NU te grăbi cu proiectele
Obiectivele cu greutate și lansarea unor proiecte importante pot fi amânate, deoarece mersul înapoi al lui Marte pare că tine totul pe hold. Acum este momentul să reflectezi și să îți reorganizezi planul de joc. Fă în așa fel încât acestea să poată înflori atunci când retrogradul se va încheia pe 12 ianuarie.

Îmbunătățește comunicarea
Cu Gemenii vorbăreți în centrul acestui tranzit, nu există moment mai potrivit pentru a vă exersa abilitățile de conversație. Ești analitic sau ai tendința de a avea capul în nori? Acesta este momentul perfect pentru a reflecta asupra modului în care îți exprimi ideile.

NU promite mai mult decât poți face
Gemenii sunt semne de Aer iscusite ale zodiacului, doar că se pot angaja mai mult decât pot suporta. Retrogradul lui Marte oferă șansa de a crea granițe, mai ales când vine vorba de muncă și alte angajamente.

Ia o pauză
Chiar și superstarurile au nevoie de o zi liberă. Acest retrograd înseamnă să iei o pauză din agitația zilnică tipică și să o înlocuiești cu odihna atât de necesară. Profită de acest moment ca să ai și grijă și de tine.

NU intra în conflict
Cu Marte orbitând în sociabilii Gemenii, fii conștient de modul în care îți afectează cercul de prietenie. Această perioadă poate aduce drame și neînțelegeri, așa că evită să intri în conflict.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.