Ce să nu faci niciodată într-o cameră de hotel. Dezvăluirile unei cameriste: „Chestia aia se desprinde în primul minut”

Ce să nu faci niciodată într-o cameră de hotel. O fostă cameristă a dezvăluit câteva dintre lucrurile la care orice client trebuie să aibă grijă. Printre altele, ea i-a îndemnat pe oameni să nu folosească telecomanda televizorului și să aiba grijă la cuvertura de pat.

08 aug. 2022, 19:24
Ce să nu faci niciodată într-o cameră de hotel. Dezvăluirile unei cameriste: „Chestia aia se desprinde în primul minut”
Ce să nu faci niciodată într-o cameră de hotel

Ce să nu faci niciodată într-o cameră de hotel. Deși avem tendința de a crede că toate camerele de hotel sunt impecabile, femeia spune că nu este deloc așa și ne îndeamnă să nu folosim ochelarii sau telecomanda televizorului, fără o curățare completă.

Citeşte şi: Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. O menajeră a explicat de ce

Ce să nu faci niciodată într-o cameră de hotel

Evangeline și-a expus recent „experiența” într-un videoclip pe TikTok, potrivit Mirror.co.uk. „Dacă sunt mai multe persoane cazate în aceeași cameră, eu nu le-aș adăuga niciodată numele pe rezervare. Dacă tu, persoana declarată la recepție se întâmplă să fi plecat, iar cealaltă persoană este blocată și se duce la recepție – dacă numele lor nu este pe rezervare, nu primește cheia”, a spus ea.

Telecomanda din camera de hotel, deși poate părea perfect curată, Evangeline ne sfătuiește să luăm în considerare numărul de degete străine care au apăsat butoanele de-a lungul anilor. „Nu aș folosi niciodată telecomanda, fără să o șterg mai întâi cu propriul șervețel dezinfectant. Curățarea ta și curățarea mea sunt curățări diferite, nu se simte acest aspect”, a mai avertizat fosta angajată.

Femeia i-a avertizat pe oameni să nu se lase pur și simplu pe cuvertura de pat. „Nu aș sta niciodată pe cuvertură de pat. Nu m-aș pune niciodată confortabil pe cuvertură de pat. Chestia aia se desprinde în primul minut în care intru în hotel. Aceste lucruri nu sunt spălate des”, susține ea.

Deși a remarcat că unele hoteluri de lux acum tind să folosească cearșafuri plate, ușor de spălat, cuverturile de pat ar trebui întotdeauna abordate cu prudență, deoarece „aceste lucruri sunt curățate poate o dată pe an”.