Ce să pui în cafea ca să scapi de riduri și să-ți întărești oasele. Secretul lui Jennifer Aniston pentru o piele perfectă

În cazul în care vă întrebați ce puteți face ca să aveți o piele perfectă și lipsită de riduri, ei bine, puteți apela la trucurile dezvăluite de actrița Jennifer Aniston. Pune un anumit inigredient în cafea în fiecare dimineață, iar rezultatele sunt imediate.

12 sept. 2022, 10:03
Ce să pui în cafea ca să scapi de riduri și să-ți întărești oasele. Secretul lui Jennifer Aniston pentru o piele perfectă

Secretul lui Jennifer Aniston pentru o piele perfectă

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul trece printr-o multitudine de schimbări, iar pielea și oasele sunt cele care au cel mai mult de suferit.

Actrița Jennifer Aniston se confruntă și ea cu procesul de îmbătrânire, chiar dacă arată exemplar la vârsta de 52 de ani. Secretul vedetei este că folosește suplimente de colagen. Femeia își pune în fiecare dimineață aceste suplimente în cafea.

Jennifer Anniston a împărtășit rețeta ei de smoothie preferată, care include, de asemenea, adăugarea colagenului. De această dată, actrița folosește suplimentele direct în cafea, conform unui videoclip postat de ea pe Instagram.

Studiile arată cât de eficient este colagenul pentru piele. Oamenii de știință au descoperit că femeile care au uitlizat suplimente cu colagen pe parcursul a trei luni au observat îmbunătățiri ale hidratării pielii, elasticității, rigurozității și densității. Totodată, colagenul poate ajuta la îmbunătățirea sănătății articulațiilor și reduce riscul deteriorări acestora, conform fitandwell.com.

Citește și: Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei cafeaua pe stomacul gol

Care sunt beneficiile colagenului

  • Îmbunătățește sănătatea pielii

Colagenul constituie o componentă majoră a pielii. Joacă un rol în întărirea pielii, dar și în elasticitatea și hidratarea acesteia. Odată cu trecerea timpului, corpul produce mai puțin colagen, ceea ce duce la uscarea pielii și formarea ridurilor. Suplimentele pot stimula organismul să producă colagen pe cont propriu. În plus, pot promova producția de alte proteine benefice în procesul de refacere a pielii.

  • Ameliorează durerile articulare

Colagenul ajută la menținerea cartilajului care protejează articulațiile integru. Odată cu diminuarea nvelului de colagen din corp, crește riscul de tulburări degenerative ale articulațiilor, precum osteoartitra.

  • Previne pierderile osoase

Oasele au în componența sa un procent foarte mare de colagen, ceea ce le oferă structură și rezistență. La fel ca și colagenul, masa osoasă se deteriorează și ea odată cu vârsta. Acest lucru poate duce la afecțiuni precum osteoporoza, caracterizată printr-o densitate scăzută ceea ce crează un risc ridicat de fracturi osoase.

  • Crește masa musculară

Suplimentele de colagen ajută la creșterea masei musculare, mai ales la persoanele cu sarcopenie (pierderea masei musculare odată cu înaintarea în vârstă”.

  • Promovează sănătatea inimii

Colagenul ajută la reducerea riscului de fecțiuni cardiace. Acesta oferă structură arterelor și vaselor de sânge. Fără colagenm arterele riscă să devină mai puțin flexibile și elastice.

Citește și: Cele mai bune ceaiuri care înlocuiesc cafeaua. Îţi dau mai multă energie şi sunt mult mai sănătoase