Ce să pui în cafea în fiecare dimineaţă ca să slăbeşti. Secretul constă în aceste ingrediente

Cafeaua este nelipsită din vieţile românilor. Mulţi nici nu se pot trezi dacă nu beau o ceaşcă de cafea. Ca să nu iei kilograme în plus, trebuie să-ţi îndrepţi atenţia asupra ingredientelor naturale.

14 ian. 2022, 22:51
Ce să pui în cafea în fiecare dimineaţă ca să slăbeşti. Secretul constă în aceste ingrediente

Ce să pui în cafea în fiecare dimineaţă ca să slăbeşti. Vă prezentăm o reţetă de cafea care, nu numai că vă ajută să vă treziţi dimineaţa, ci vă ajută şi să slăbiţi şi este foarte gustoasă.

Ce să pui în cafea în fiecare dimineaţă ca să slăbeşti

Pentru prepararea cafelei ai nevoie de următoarele ingrediente: două linguri de ulei de cocos, o lingură de miere de albine, o lingură de pudră de scorţişoară şi o lingură de cacao.

Citeşte şi Trucuri benefice la care să apelaţi pentru a avea energie, fără să beţi cafea

Amestecaţi toate ingredientele într-un bol până când se omogenizează bine. Păstraţi amestecul într-un borcan de sticlă.

După ce aţi preparat cafeaua, adăugaţi două linguriţe din amestecul pregătit anterior şi amestecaţi timp de cinci secunde. Apoi poţi să îţi savurezi liniştit cafeaua. Vei fi fascinat de gustul minunat pe care îl va avea.

Uleiul de cocos este o grăsime sănătoasă! Acizii graşi pe care îi conţine sunt trimiși direct către ficat din sistemul digestiv, unde sunt folosiți pentru energie, nu depozitați în straturile de grăsime din corp. Uleiul de cocos intensifică astfel metabolismul, iar grăsimea este arsă mult mai rapid.

La rândul ei, scorțișoara este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale medicinale. Aceasta conține antioxidanți și are proprietăți antiinflamatoare, care te ajută să lupți împotriva infecțiilor și inflamațiilor existente în corp. De asemenea, acest ingredient reduce nivelul de zahăr din sânge și instalează mai rapid senzația de sațietate, ceea ce provoacă pierderea kilogramelor în plus, potrivit divahair.ro.  

Mierea e plină de proprietăți benefice! În mod normal, pentru a digera zahărul, organismul folosește vitaminele și mineralele depozitate, esențiale pentru dizolvarea grăsimilor, reducând această cantitate necesară. Mierea conține de fapt nutrienți, printre care se numără și fier, sodiu, potasiu, fosfor, zinc și calciu, astfel încât procesul de digerare este echilibrat.

Citeşte şi De ce trebuie să pui sare în cafea. Trucul genial pe care e musai să-l încerci