Cristina Ich, iubita lui Victor Pițurcă, s-a lăsat de medicină pentru online: „A fi medic implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve”

Cristina Ich e printre cele mai urmărite influencerițe din țara noastră. În vârstă de 36 de ani, iubita lui Victor Pițurcă a dezvăluit recent de ce a renunțat la visul ei de a deveni medic.

18 sept. 2023, 08:46
Cristina Ich, iubita lui Victor Pițurcă, s-a lăsat de medicină pentru online: „A fi medic implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve”

Cristina Ich se bucură de un succes fantastic în online, are peste 800.000 de urmăritori pe Instagram. Cu toate că acum are faima pe care și-o dorește, nu mereu s-a gândit la un astfel de domeniu. Când era mai tânără, influencerița voia să devină medic și a început să se și pregătească pentru această meserie, însă în cele din urmă a abandonat ideea.

Citește și Leo de la Strehaia a stat trei luni cu pampers după un AVC. A suferit daune iremediabile: „Mi-am pierdut memoria. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat în viaţa mea”

„Da, am avut o perioadă în care am explorat medicina ca posibilă direcție pentru viitorul meu. Am fost și rămân atrasă de fascinația medicinii, de procesul de descoperire a misterelor corpului uman. De înțelegerea complexității modului în care funcționează acesta. Pe măsură ce am avansat în studii, am devenit conștientă de nivelul extrem de ridicat de rigurozitate pe care medicina îl impune. A fi medic nu presupune doar a lucra într-un program fix, ci implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve. Această conștientizare m-a condus către o introspecție profundă. În cele din urmă am ajuns la concluzia că nu aș fi putut fi medicul pe care îl auzi pe holurile unui spital.„, a spus Cristina Ich pentru unica.ro.

Cristina Ich: „Medicina va rămâne întotdeauna un punct sensibil în inima mea”

Medicina va fi mereu o pasiune pentru Cristina Ich, chiar dacă nu a puptut să practice această meserie.

„Am descoperit că abordarea medicală pură, concentrată pe soluții în cadrul unui cabinet sau spital, nu se potriveau cu felul meu de a fi. Emoțiile și empatia pe care le simt sunt aspecte mă recomandă mai mult către a-i susține pe ceilalți nu doar în interiorul unui cabinet medical, ci în afara lui. Din acest motiv, am decis să mă îndrept către alte pasiuni care îmi pot permite să-mi folosesc calitățile într-un mod mai complex și personal. Medicina va rămâne întotdeauna un punct sensibil în inima mea. Ceea ce am învățat în acea perioadă mi-a oferit o perspectivă valoroasă asupra vieții și a propriei mele direcții.”, a mai spus vedeta.

Citește și Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit din nou. Bianca: „Da, e fostul meu”/ Bădălău: „Au fost trei ani frumoşi, nu vă aşteptaţi la mizerii!”