Ce salariați din România primesc 2.500 de euro pe lună. Pe lângă această sumă, angajații beneficiază și de bonusuri

Angajații care se ocupă de organizarea resurselor companiei sunt plătiți cu până la 2.500 de euro lunar, abilitățile lor fiind esențiale pentru dezvoltarea companiei.

02 dec. 2022, 16:45
Ce salariați din România primesc 2.500 de euro pe lună. Pe lângă această sumă, angajații beneficiază și de bonusuri
Angajații pe poziția de consultant în implementare ERP au un salariu ce variază între 1.500 și 2.500 de euro pe lună

Angajații pe poziția de consultant în implementare ERP au un salariu ce variază între 1.500 și 2.500 de euro pe lună, conform platformei de recrutare BestJobs. ERP este acronimul pentru enterprise resource planning, care în română se traduce „planificarea resurselor companiei”.

Pentru a fi apți pentru această meserie, angajații au nevoie de studii superioare în domeniul financiar, dar și de abilități de organizare și planificare. Un avantaj ar fi faptul că se poate lucra de acasă, fără a fi nevoie de prezență la birou.

„Pentru rolurile de consultant implementare ERP disponibile pe BestJobs, candidații au nevoie de studii superioare: Politehnică (Automatică, Calculatoare, Electrotehnică, etc.). ASE (Cibernetică, Informatică-Economică, Finanțe-Bănci, Contabilitate), Informatică, Matematică-Informatică sau asemănătoare și trebuie să aibă capacitatea de a înțelege procesele de business dintr-o companie (financiar, achiziții, vânzări, retail, distribuție, order management, logistică, producție, customer support).

Citește și: Tichete de masă 2023, se schimbă legislaţia bonusurilor. Ce trebuie să ştie angajaţii despre vouchere şi zile libere

Mai mult, abilitățile de organizare, prezentare, adaptabilitatea și spiritul analitic sunt esențiale. Oferta de locuri de muncă pentru această poziție este mare în București și Timișoara, iar jobul permite desfășurarea activității de la distanță. Dat fiind mixul de abilități soft și hard, precum și rolul multidisciplinar, salariul este cuprins în intervalul 1.500-2.000 euro/lună, în medie”, a declarat Andrei Frunză, CEO BestJobs.

Beneficii extrasalariale pentru angajații ERP

Pe lângă salariul atractiv, angajații beneficiază și de o serie de bonusuri, precum oportunități de formare și dezvoltare continuă, servicii medicale private, abonament sport, tichete de masă sau prime de sărbători.

În prezent, pe piață există 605 posturi disponibile pentru poziția de consultant în implementare ERP, doar pe platforma BestJobs.

Citește și: Vouchere de vacanţă 2023, plătite de stat, pentru angajații din privat. Câţi bani în plus se dau pentru concediul în ţară