Ce salarii le oferă Mihai Trăistariu angajaților. Artistul este foarte atent cu oamenii care lucrează pentru el: „Le prețuiesc munca”

Ce salarii le oferă Mihai Trăistariu angajaților. Pe lângă cariera muzicală pe care o are de foarte mulți ani, artistul este și antreprenor. Banii pe care i-a câștigat din muzică i-a investit în diverse proiecte, unul dintre ele fiind în domeniul imobiliar. Are câteva garsoniere pe care le închiriază pe litoral.

09 oct. 2023, 09:12
Ce salarii le oferă Mihai Trăistariu angajaților. Artistul este foarte atent cu oamenii care lucrează pentru el: „Le prețuiesc munca”
Ce salarii le oferă Mihai Trăistariu angajaților

Ce salarii le oferă Mihai Trăistariu angajaților. Artistul e pregătit să facă o investiție de sute de mii de euro într-un hotel de pe litoralul românesc. Până atunci, e preocupat de afacerile pe care le are, garsonierele de închiriat, dar și de angajații lor, cărora a dezvăluit ce salarii le oferă.

Citește și: Fratele lui Mihai Trăistariu, la Poliţie după ce a hărţuit o femeie. Artistul aruncă bomba: „El e virgin, cred!”

Ce salarii le oferă Mihai Trăistariu angajaților

Mihai Trăistariu se bazează pe ajutorul cameristelor pentru curățenie și spune că dacă acestea își dau interesul la muncă, el le plătește pe măsură. „Camerista mea, cea cu care am colaborat până recent, a avut aproape 1.000 de euro salariu net pe lună. Dacă cel cu care lucrez își dă interesul, atunci și eu îmi arăt în felul meu faptul că-i prețuiesc munca. Așa va fi și cu cei care voi lucra și la hotel”, a declarat cântărețul pentru Cancan.ro.

În urmă cu ani de zile, Mihai Trăistariu deținea un teren pe litoralul românesc. L-a vândut unui dezvoltator imobiliar, dar nu a primit bani, a primit mai multe garsoniere, pe care de ani de zile el la închiriază turiștilor. Acum, el se gândește la o nouă afacere, vrea să își cumpere un hotel în una dintre stațiunile de la malul mării.

Mai întâi am vrut să-mi cumpăr un teren în zona litoralului pe care să-mi construiesc un hotel. Dar, după încheierea sezonului, am schimbat strategia. Mi-am căutat un hotel gata funcțional pe care să-l cumpăr. Și am și găsit, spre mirarea mea, câteva oportunități foarte interesante”, a declarat artistul, care are de gând să facă o investiție de peste 600.000 de euro, într-un hotel cu peste 50 de camere din Costinești.