Ce salarii plătește Dumitru Dragomir angajaților lui de pe șantier: „Plătesc mai bine ca Becali”

Dumitru Dragomir a lăsat fotbalul la o parte și se dedică altor afaceri de succes care îi rotunjesc semnificativ veniturile. Fostul președinte al LPF și al FRF se dedică imobiliarelor și investește sume importante în plata salariilor muncitorilor pe care îi are.

21 feb. 2024, 09:49
Ce salarii plătește Dumitru Dragomir angajaților lui de pe șantier: „Plătesc mai bine ca Becali”
Ce salarii plătește Dumitru Dragomir angajaților lui de pe șantier: „Plătesc mai bine ca Becali”

Dumitru Dragomir, în vârstă de 77 de ani, a fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și al Federației Române de Fotbal, iar acum se dedică altor domenii de activitate, mai profitabile și de viitor.

Citește și: Dumitru Dragomir a sărit să-l lovească pe Leonardo DiCaprio! Scene şocante pe aeroportul din Nisa: „Era să-l topim cu bătaia!”

Ce salarii plătește Dumitru Dragomir angajaților lui de pe șantier

Dumitru Dragomir, supranumit „Oracolul din Bălcești”, și-a îndreptat atenția către domeniul imobiliar, o mișcare care i-a sporit considerabil averea și așa mare. Fostul șef FRF a a vorbti despre diferențele dintre nivelul de trai din România și Dubai, dar și despre salariile oferit emuncitorilor în construcții din cele două țări.

„În România, de la 300 de dolari în sus trăiești, respiri, nu mori de foame. Dacă nu te duci la restaurant, la cofetărie. În Dubai, cu 300 de dolari treci strada. Doar 2 milioane o duc bine în Dubai, dar până la 10, vai de mama lor! Salariile sunt mai mici. Acolo, un muncitor primește 600 de euro. Aici, 700-750 de euro + cazare + masă”, a declarat Dragomir pentru Fanatik.

Dragomir a dezvăluit că îi plătește pe unii dintre muncitorii săi și cu 3.500 de euro pe lună, afirmând că aceștia sunt la fel de productivi ca 5-6 muncitori din Sri Lanka.

„Românii nu prea lucrează fără manele, dar sunt muncitori buni. Cei mai mulți au plecat în afară. Sub 100 de milioane nu poți să-i dai unui muncitor bun. Sunt și care au sub 40 de milioane. Nu plătește nimeni mai bine decât mine aici, în zona de nord. Plătește și Becali bine, dar nu mai bine decât mine. La mine, șantierul este farmacie”, a adăugat el.

În ciuda succesului său în imobiliare, „Oracolul din Bălcești” intenționează să se extindă și în domeniul medical. A dezvăluit recent că vrea să deschidă o clinică privată, sub îndrumarea unui medic renumit din țară. Un aspect unic al proiectului este un RMN care permite pacienților să stea în picioare în timpul examinării.

„Fac o clinică. Fac ceva… Am vorbit cu profesorul Costache, unul dintre marii doctori ai acestei țări și mi-a zis că, dacă am 2.000 de metri, fac o clinică de asta, cu aparatură sofisticată, cu RMN să stai în picioare, nu culcat. Nici nu cred că există în România. Da, în picioare! Eu nu mă pricep la astea. Stai în picioare și îți face de la cap până la unghiile de la picioare. Am auzit și eu acum”, a spus Dragomir, conform Fanatik.

Citește și: Ce pensie primeşte de la stat Vica, soţia lui Dumitru Dragomir. „Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună!”