Ce salariu are Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Suma pe care o încasează lunar

Ce salariu are Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Antrenorul se află în plin proces de divorţ de Anamaria Prodan, care, într-un final, a acceptat despărţirea şi a anunţat că nu mai există cale de împăcare.

19 oct. 2021, 23:28
Ce salariu are Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Suma pe care o încasează lunar
Ce salariu are Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Ce salariu are Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Impresara a mărturisit că trece prin momente grele, însă cel care suferă foarte mult este fiul lor, Bebeto. Copilul este extrem de afectat de întreaga situaţie şi nu vrea să vorbească cu nimeni, în afară de mama sau surorile lui.

Citeşte şi: Bebeto, umilit de colegi după despărțirea părinților. Anamaria Prodan, despre drama prin care trece Reghe Jr: „Se întoarce de la fotbal cu lacrimi în ochi pentru că un copil sau un părinte i-a strigat ceva”

Ce salariu are Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Vizavi de partaj, Anamaria Prodan a declarat că nu au nimic de împărţit, deoarece toată averea este moştenită de la mama impresarei, Anamaria Prodan. Reghe are doar salariul pe care îl câştigă de la Universitatea Craiova, acolo unde este antrenor, şi o casă în America.

Potrivit GSP.ro, antrenorul primeşte lunar suma de 15.000 de euro. În iulie 2021, Reghe a semnat cu Universitatea Craiova un contract pentru două sezone.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. Mult succes în familia alb-albastră, Mister!”, anunțat Universitatea Craiova la momentul semnării cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan nu vrea să îşi scoată tatuajul cu Reghe

Impresara a fost întrebată despre tatuajul pe care îl are pe spate, cu chipul lui Reghe şi al copiilor, şi a dezvăluit că nu îl va scoate, ci din contră, îl va păstra toată viaţa acolo. Singurul care lipseşte din tabloul de familie este Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie.

Toată viața voi avea tatuajul pe spate cu Laur. Luca lipseşte, chiar urma să merg să îl fac, ca să fie tabloul complet”, a declarat Anamaria Prodan la Pro TV.