Ce salariu are Leonard Doroftei în Canada, după ce a fost numit cerşetor în România: „Lucrez de luni până luni, fără pauză”

Leonard Doroftei a dezvăluit că lucrează fără pauză în Canada pentru a câștiga banii care să îi asigure un trai decent. Fostul mare pugilist român a ales să părăsească România, fiind dezamăgit de celebrul scandal din jurul pub-ului său din Ploiești.

29 ian. 2024, 08:40
Ce salariu are Leonard Doroftei în Canada, după ce a fost numit cerşetor în România: „Lucrez de luni până luni, fără pauză”

Leonard Doroftei a dezvăluit că lucrează fără pauză în Canada pentru a câștiga banii care să îi asigure un trai decent. Fostul mare pugilist român a ales să părăsească România, fiind dezamăgit de celebrul scandal din jurul pub-ului său din Ploiești.

Acesta este antrenor de box în Canada, unde lucrează la foc continuu, cu toate că ar putea să trăiască liniștit de pe urma fiului său, devenit milionar după ce s-a implicat în domeniul dezvoltării imobiliare.

Ce salariu are Leonard Doroftei în Canada, cu un program de muncă de 7 zile din 7. Fiul său a ajuns milionar, dar „Moșu’” nu vrea să trăiască din banii băiatului

Leonard Doroftei muncește în continuu în Canada, iar la finalul lunii se alege cu o sumă de aproape 4.000 de euro. „Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3400-4000 de euro). Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic.

Leonard Doroftei dă cărţile pe faţă. Câţi bani câştigă în Canada şi ce planuri de viitor are: „Le-am schimbat iar viaţa copiilor, i-am dus în altă lume. Va trebui să iau o decizie, cât de curând”

Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a spus Leonard Doroftei, potrivit GSP.

Fiul lui Leonard Doroftei este milionar

iatul lui Leonard Doroftei, Adrian, care locuiește în Canada împreună cu părinții lui, a dat lovitura în industria dezvoltărilor imobiliare.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream.

Leonard Doroftei a făcut anunţul din Canada: „Eram plin de sânge, așa câștigam banii”
Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă.

Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de rețea”, a spus Adrian Doroftei, în urmă cu un an, pentru BZI.

Câţi bani primeşte Leonard Doroftei de la statul român. Fostul campion mondial, obligat să emigreze în Canada: „Acolo au fost ultimii mei bani. Cine vrea să înţeleagă bine, cine nu, să fie sănătos”

Leonard Doroftei nu a plecat în cele mai bune condiții din România. Fostul boxer deținea un bar chiar la intrarea în stadionul „Ilie Oană”. Numai că, terenul pe care și-a dezvoltat afacerea era al Primăria din Ploiești, iar termenul de închiriere s-a schimbat peste noapte de la 25 la 10 ani, după spusele lui Doroftei. Așa că fostul campion mondial al României a fost nevoit să emigreze în Canada alături de familie.

„Nu am cerut ceva. Primăria mi-a oferit, asta a fost durerea mea, mi-a dat, apoi mi-a luat, mi-am băgat banii acolo și apoi au dispărut. M-am trezit cu nea Titi (n.r. antrenorul Titi Tudor) acasă și mi-a spus să mergem la Primărie. A vorbit cu primarul și i-a cerut acestuia o afacere.

Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani am primit notificare să-l evacuez pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos”, declarat Leonard Doroftei, în trecut.

 

Cu toate acestea, performanțele deosebite ale lui Leonard Doroftei nu pot fi ignorate de statul român. Așa că, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport, primeşte o rentă viageră de 9.232 de lei, scrie Prosport.

În prezent, Leonard Doroftei își câștigă existență tot din sportul care i-a adus cele mai mari satisfacții. Este antrenor la propria sală de box în Canada. De altfel, a ținut să împărtășească această bucurie cu urmăritorii săi din mediul online.