Leonard Doroftei dă cărţile pe faţă. Câţi bani câştigă în Canada şi ce planuri de viitor are: „Le-am schimbat iar viaţa copiilor, i-am dus în altă lume. Va trebui să iau o decizie, cât de curând”

Leonard Doroftei a decis să plece în Canada, alături de familie, în luna octombrie a anului 2019, după ce autorităţile din România, dar şi opinia publică, i-au provocat o mare dezamăgire.

11 ian. 2024, 18:58
Leonard Doroftei dă cărţile pe faţă. Câţi bani câştigă în Canada şi ce planuri de viitor are: „Le-am schimbat iar viaţa copiilor, i-am dus în altă lume. Va trebui să iau o decizie, cât de curând”

Peste Ocean, Leonard Doroftei este antrenor de box și și-a descris propria sală, afacere ce-i aduce câştiguri care să-i asigure un trai decent, fără a pune la socoteală economille pe care le-a strând de-a lungul carierei profesioniste.

Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3.400 – 4.000 de euro) pe lună”, a spus Leonard Doroftei.

Acesta și-a adus aminte și de momentul în care a fost numit ”cerșetor” în România și a plecat în Canada.

”Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic.

Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a declarat Leonard Doroftei, citat de GSP.ro.

Citeşte şi: Fiica Ronei Hartner a împlinit 16 ani. Ce a făcut Rita Sumalya la prima aniversare fără mama ei: „A refuzat să se serbeze, e prea dureros”

Fostul boxer a dezvăluit că ar vrea să se întoarcă în România pentru copii. Fiica lui, Vanessa, nu se regăsește în Canada și vrea să urmeze facultatea de medicină în țara natală.

”Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de patru ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă.

Fiul meu Alex e cu IT-ul. Cât a fost în România s-a întreținut singur, a făcut facultatea, e inginer. Când a venit aici, și-a găsit de lucru încă din prima săptămână, a început să facă bani de acasă. Adrian e manager, e bine și el. În țară s-a scris că e milionar, dar nu e chiar așa. Sunt băieți așezați. Au apartamentul lor, au investițiile lor”, a transmis Leonard Doroftei.

Citeşte şi: Andra și Cătălin Măruță, demolați pe TikTok de o influenceriță, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”: „E bună atenția, dar când atenția e puțin negativă n-o mai vrem”

Adrian Doroftei a renunţat să îşi cumpere o maşină în valoare de câteva sute de mii de euro. Aflat în Canada, el s-a gândit la oamenii din România care au mari probleme financiare.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept.

Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă”, spunea cu un an în urmă fiul lui Doroftei, ajuns la 26 de ani.

Citeşte şi: Concurenții de la Survivor All Stars primesc sume colosale doar pentru participare! Cine încasează 10.000 de euro pe săptămână