Gina Felea a făcut senzaţie la iUmor. Mihai Bendeac n-a mai rezistat: „S-a produs sărutul sezonului” VIDEO

Anca Dinicu a urcat pe scena iUmor pentru un număr de stand-up așa cum nu s-a mai văzut, în ediția a 11-a a sezonului 10. Gine Felea, personajul interpretat de Anca Dinicu, a fost unul dintre cele mai apreciate din serialul "Băieți de oraș", realizat de Mihai Bendeac.

28 apr. 2021, 22:19
Gina Felea a făcut senzaţie la iUmor. Mihai Bendeac n-a mai rezistat: „S-a produs sărutul sezonului” VIDEO

Gina Felea a făcut senzaţie la iUmor. Gina Felea a fost introdusă în scenă drept Anna Lesko, iar jurații au fost dezamăgiți să vadă că nu intră nimeni în scenă. Gina Felea este personajul creat de Mihai Bendeac în serialul „Băieți de oraș”, fiind interpretată de Anca Dinicu.

Gina Felea a făcut senzaţie la iUmor

„Roby, treci acasă, termină cu prostiile”, îi spune Gina Felea lui Mihai Bendeac! „Cea mai șmecheră femeie din România a venit la emisiunea asta și evident că nu putea să ajungă aici fără calitățile care au propulsat-o în carieră”, a mai spus Gina Felea.

Mihai Bendeac a sărutat-o la iUmor. Cum a reacţionat blondina: „Nu ştiam că îţi plac grasele”

Gina Felea a povestit că nu îi place să meargă la alte emisiuni și că se simte bine doar pe scena iUmor. Pentru că nu dorea să-și încheie numărul așa oricum, l-a rugat pe Mihai Bendeac să îi dea autograf pe cartea sa: „Pentru Grațiela, e o prietenă. Doar nu credeai că citesc eu cartea asta!”.

Mihai Bendeac s-a ridicat de pe scaun și a sărutat-o cu foc, stârnind un rând de aplauze în public. „Doamnelor și domnilor, vă anunțăm că s-s produs și sărutul lui Mihai Bendeac”, a spus Dan Badea din culise. „Bă, tre’ să spun o chestie. Anca este un animal de scenă prin excelență”, a spus Mihai Bendeac despre Anca Dinicu.