Ce salariu are o casieriţă de la LIDL. Câştigă mai mulţi bani decât mulţi alţi români

Lidl este unul dintre supermarketurile preferate de românii din toată ţara. Are peste 300 de magazine în toate judeţele şi îşi bucură clienţii cu cele mai bune preţuri. Puţini ştiu, însă, cât câştigă lunar o casieriţă.

02 nov. 2021, 17:19
Ce salariu are o casieriţă de la LIDL. Câştigă mai mulţi bani decât mulţi alţi români

Ce salariu are o casieriţă de la Lidl. Retailerul german şi-a deschis primul hipermarket în România în anul 2011, iar de atunci reuşeşte să-şi surprindă de fiecare dată clienţii cu cele mai bune promoţii.

Ce salariu are o casieriţă de la Lidl

Lidl sărbătoreşte 10 ani de când a fost deschis primul magazin în România. Retailerul german are peste 300 de magazine în ţara noastră şi aproximativ 10.000 de angajaţi. Salariile se stabilesc în funcţie de aptitudini şi experienţă în domeniu. De exemplu, casierii câştigă lunar 2.400 de lei, plus bonuri de masă în valoare de 300 de lei. Astfel, aceştia pot ajunge la un salariu de 2.700 – 3.000 de lei pe lună, în funcţie de experienţă, potrivit cancan.ro. 

Citeşte şi LIDL îşi premiază clienţii din toată ţara. Cum poţi câştiga o maşină sau un telefon de ultimă generaţie

Lidl a fost înfiinţat în anii 1930, în localitatea Neckarsulm din Baden-Württemberg, din Germania. După doar 15 ani existau în Germania peste 450 magazine. La sfârșitul anilor 1980, Lidl s-a extins și în alte țări. Astăzi Lidl există în 32 țări, cu aproximativ 11.550 de magazine.

Ce salariu are un casier în Carrefour sau Mega Image

Salariile casierilor din supermarketurile din România variază în funcţie de aptitudini şi experienţa în domeniu. De exemplu, cei care lucrează la Mega Image au un venit lunar de 2.000 de lei, plus bonuri de masă în valoare de 300 de lei. Salariul persoanelor cu experienţă este mai mare cu 200 de lei, ajungând la 2.500 de lei pe lună.

Un şef de departament are un salariu net de 2.300 de lei, plus bonuri de masă de 300 de lei.

Carrefour oferă unui casier un salariu lunar de 1400 de lei. Şi aici se cere experienţă în domeniu de minimum un an, iar programul este full time.

Citeşte şi Surpriza de la LIDL înainte de Crăciun, produsele se află de azi la raft. Preţuri mai mici ca de Black Friday!