Ce salariu are Radu Palaniţă la service-ul unde lucrează. Cu această sumă trebuia să se descurce lunar

Radu Palaniță, de profesie mecanic auto, este fericitul câştigător al trofeului Românii au talent, ediţia zece, dar şi a premiului de 120.000 de euro. Bărbatul a primit în preselecții un Golden Buzz de la Florin Călinescu.

RomaniaTV.net
30 mai 2020, 15:05
Ce salariu are Radu Palaniţă la service-ul unde lucrează. Cu această sumă trebuia să se descurce lunar

În finala show-ului Românii au talent, care a avut loc, vineri, 29 mai, Radu a interpretat melodia “My Way” și, datorită vocii sale incredibile, a câștigat marele premiu de 120.000 euro:

Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a vă mulțumi tuturor. Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii, dar și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a declarat aseară bărbatul, atunci când a fost întrebat ce va face cu banii câștigați.

Citeşte şi: CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020. Mecanicul auto Radu Palaniță l-a impresionat pe Florin Călinescu

Radu Palaniță a avut o copilărie grea, fiind obligat să muncească de la vârsta de 14 ani pentru a putea supraviețui. În prezent, el lucrează la un service auto, unde câştigă lunar 2800 lei, salariul net, la care se adaugă, desigur, „ciubucul” pe care îl primește de la clienți: “Este un mecanic foarte priceput și mai are o mare calitate. Știe să se facă plăcut, este mereu vesel și jovial, reușind mereu să câștige simpatia clienților.

Dacă punem la socoteală și bacșișurile, ajunge și la 4500 lei/lună”, au dezvăluit surse apropiate bărbatului pentru Impact.ro.

Radu Pălăniţă a câştigat Românii au talent 2020

Radu Palaniţă a câştigat, vineri seară, marele trofeu „Românii au talent”, premiul în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat concurent.

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Siena Vuşcan care a obţinut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, tânărul pianist, Mihai Ţigaret, care a reuşit să câştige 10.000 euro. Cei doi copii au demonstrat, încă o dată, că generaţia lor este pregătită să impresioneze.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2020 Radu Palaniţă îşi va lua o casă şi va ajuta o familie nevoiaşă

A fost desemnat şi câştigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susţină pe cel mai tânăr concurent al sezonului 10, Vlad Ciobanu, cel care i-a convins cu poeziile recitate.

Marea finală „Românii au talent” a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating şi 30.3% share faţă de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.7 puncte de rating şi 18.5% share.

Peste 2,1 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă de la 22.11, aproape 3 milioane de români se aflau în faţa televizoarelor.

Sunt foarte emoţionat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aş vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine şi vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează şi lor„, a declarat Radu Palaniţă.