Ce salariu are un angajat Lidl. Nu o să îți vină să crezi cât bagă în buzunar un vânzător de la gigantul german

Persoanele care vor să se angajeze se pot orienta către un loc de muncă la marele retailer german. Lidl a scos la concurs mai multe posturi. Iată care sunt salariile și beneficiile de care angajații pot beneficia.

26 apr. 2023, 18:55
Ce salariu are un angajat Lidl. Nu o să îți vină să crezi cât bagă în buzunar un vânzător de la gigantul german

Dacă ești în căutarea unui job și îți dorești să câștigi o sumă frumușică la finalul lunii, trebuie să știi că Lidl are o ofertă de nerefuzat! Gigantul german a anunțat că are posturi libere în 95 dintre localitățile în care are puncte de lucru, iar fișa postului este cât se poate de simplu de bifat, în timp ce salariile sunt cât se poate de atractive.

Citește și: Lidl vine cu o ofertă de neratat. Reduceri de 45% la produsele de bucătărie

Conform site-ului undelucram.ro, persoana care ar urma să ocupe postul de casier sau de lucrător comercial, cu un program full-time în București ar urma să câștige aproximativ 3.200 de lei pe lună, dacă ținem cont de fluturașul de salariu din luna septembrie a anului trecut. Pentru a ocupa acest post este necesară experiență de mai puțin de un an.

Salariile sunt la fel de atractive și în alte părți ale țării. De exemplu, în Vaslui, un casier angajat full-time, cu 2 ani de experiență în domeniu poate să ajungă la 3.000 de lei net lunar. În unul dintre cele mai importante orașe din țară, în Cluj-Napoca, la un alt magazin Lidl, un agajat cu experiență de un an în domeniu ajungea să câștige 3.000 de lei net, în luna august 2022.

Cu cât își plătește Lidl angajații

Lista poate continua, iar salariile pot face cu ochiul oricărei persoane care este în căutarea unai astfel de loc de muncă.

  • Un vânzător angajat full time în Apahida, cu o experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, câștiga în mai 2022 un salariu lunar net de 2.700 de lei și tichete de masă de 400 de lei lunar.
  • Un vânzător angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în aprilie 2023 un salariu lunar net de 2.500 de lei.
  • Un casier – asistent comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, câștiga în ianuarie 2023 un salariu lunar net de 2.400 de lei și tichete de masă de 400 de lei lunar.
  • Un casier în casator angajat full time în Balotești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, câștiga în martie 2022 un salariu lunar net de 2.481 de lei.
  • Un casier / vânzător angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de 1 an, câștiga în iunie 2022 un salariu lunar net de 2.200 de lei.
  • Un supervizor vânzări zonale angajat full time în Galați, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în octombrie 2022 un salariu lunar net de 3.000 de lei.
  • Un manager de magazin adjunct angajat full time în Borșa, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2023 un salariu lunar net de 4.095 de lei.
  • Un asistent de manager angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în februarie 2023 un salariu lunar net de 3.600 de lei.
  • Un manager de magazin angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în ianuarie 2023 un salariul lunar net de 5.000 de lei.
  • Un manager de magazin angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în decembrie 2022 un salariu lunar net de 7.000 de lei, un bonus de 600 de lei pe an și tichete de masă de 400 de lei lunar.

Pe lângă salariul atractiv, Lidl oferă o multitudine de beneficii. În primul rând vorbim despre posibilitatea de a avansa, iar salariul poate fi majorat anual. De asemenea, angajații beneficiază de tichete de masă și tichete oferite cadou, cu diferite ocazii. Mai mult, sunt puse în discuție și sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale.

Angajații mai au următoarele beneficii:

  • Asigurare medicală privată și asigurare de accidente;
  • Pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei;
  • Zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere;
  • Un plan de școlarizare personalizat și un trainer.
  • Pentru postul de manager se oferă și mașină de serviciu (dacă angajatul are permis de conducere categ. B).

Citește și: Produse la super-ofertă la Lidl în perioada 24-30 aprilie 2023. Top cele mai sănătoase și ieftine alimente de pe raft