Lidl vine cu o ofertă de neratat. Reduceri de 45% la produsele de bucătărie

Lanțul de magazine Lidl vine cu o nouă ofertă pentru români, aceasta fiind valabilă până la finalul lunii aprilie.

25 apr. 2023, 08:41
Lidl vine cu o ofertă de neratat. Reduceri de 45% la produsele de bucătărie
Oferte de naratat la Lidl

Lidl România are o ofertă de neratat pentru toți românii, valabilă până la sfârșitul acestei luni.

Clienții care achiziționează produse în valoare de minim 30 de lei, primesc un punct în aplicația Lidl Plus. Punctele pot fi folosite pentru achiziționarea produselor din gama MasterPRO by Chef Florin Dumitrescu, cu o reducere de 45%. Aveți nevoie de 10 puncte în aplicație pentru a beneficia de discount.

Citește și: Produse la super-ofertă la Lidl în perioada 24-30 aprilie 2023. Top cele mai sănătoase și ieftine alimente de pe raft

În această ofertă se regăsesc produse de bucătărie precum râșnițe, tigăi și mixere, iar prețurile sunt perfecte pentru cei care vor să își echipeze bucătăria.

Super-ofertă la Lidl

Produsele din gama MasterPRO by Chef Florin Dumitrescu sunt ușor de folosit, ceea ce le face potrivite pentru cei care vor să capete experiență în bucătărie. Reducerile sunt mari, iar prețurile nu vor mai fi o piedică în calea achiziționării de produse de calitate.

Citește și: Lidl bagă la raft produse adorate de români, din 18 aprilie. Vor fi disponibile în toate magazinele, cu prețuri reduse

Astfel, o râșniță poate fi cumpărată la prețul redus de 27,49 lei, iar o tigaie numai 79,75 lei. Puteți cumpăra un mixer vertical la prețul de 87,45 lei, redus de la 159 lei, un set de cuțite costă 49,49 de lei, iar un tocător tot 49,49 lei. Un alt produs la super-reducere este mixerul clasic, care costă acum, dacă aveți cele 10 puncte din aplicația Lidl Plus, numai 87,45 lei, potrivit lidl.ro.