Produse la super-ofertă la Lidl în perioada 24-30 aprilie 2023. Top cele mai sănătoase și ieftine alimente de pe raft

Românii găsesc în perioada următoare la Lidl produse sănătoase la prețuri promoționale. E o ocazie bună ca cei care vor să aibă un stil de viață sănătos să își cumpere toate produsele pe care și le doresc la o super-ofertă.

24 apr. 2023, 21:42
Produse la super-ofertă la Lidl în perioada 24-30 aprilie 2023. Top cele mai sănătoase și ieftine alimente de pe raft
Lidl România, surprize pentru toți clienții

Sunt produse ieftine și sănătoase și le găsiți pe rafturile din Lidl în săptămâna 24-30 aprilie 2023. De regulă, mâncatul sănătos poate fi un obicei foarte scump, produsele bogate în nutrienți au prețuri mult mai mari decât mâncarea de tip fast-food, tocmai pentru că e nevoie de mai mult timp pentru prepararea ei.

Citește și Lidl bagă la raft produse adorate de români, din 18 aprilie. Vor fi disponibile în toate magazinele, cu prețuri reduse

Lidl a făcut topul celor mai sănătoase și ieftine alimente din perioada 24-30 aprilie 2023. Iată ce găsiți la raft:

  • Ciuperci Champignon. Conțin fibre, vitamine, minerale, B1, B2, B3, B6, acid folic și potasiu.Prețul lor, în ofertă, este de 9,99 lei pentru un kilogram
  • Zucchini. Consumul regulat al acestui aliment ajută la digestie, îmbunătățește sănătatea ochilor, previne diabetul, îmbunătățește sănătatea inimii și ajută în diete. Un kilogram costă 5,99 lei.
  • Dressing. Ideal pentru salate. Fie că este de smântână, bbq, thousand island sau cesar, costă 7,99 lei.
  • Iaurt proteic. O gustare sănătoasă și bogată în proteine. Prețul este de 2,99 lei pentru o bucată.
  • Rodii. Previn îmbătrânirea, cresc imunitatea, protejează rinichii, inima și contribuie la regenerarea ficatului. Prețul pentru o rodie este de 3.69 lei
  • Somon afumat, bio. Bogat în omega 3. Prețul per produs este de 16.99 lei
  • Roșii cherry. Pline de vitamine și gustoase în orice combinație.O casoletă se vinde la Lidl cu prețul de 9,99 lei.
  • Rucola.Previne bolile cardiovasculare, îmbunătățește digestia, întărește sistemul imunitar. O casoletă de 100 de grame costă 2,49 lei.
  • Afine. Luptă împotriva cancerului, conțin antioxidanți și vitamine. O caserolă de 500 de grame se vinde la prețul de 21,49 lei.
  • Unt de arahide. Este bogat în proteine și grăsimi, conține vitaminele E, B3, B6, mangan, magneziu, potasiu, zinc, cupru, fosfor. Un borcan costă 5,89 lei.

Citește și Oferte de Paște la Lidl! Reduceri mari la ouă și alte produse pentru sărbătorile pascale