Ce salariu avea Valentin Teodosiu la ProTv. Actorul a dezvăluit cât i-a oferit Adrian Sârbu pentru patru ore de muncă pe săptămână

Valentin Teodosiu, vocea inconfundabilă de la PRO TV, a dezvăluit în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, câți bani i-a oferit Adrian Sârbu, fostul patron PRO TV, în urmă cu 27 de ani, pentru patru ore de lucru pe săptămână ca voice-over.

10 nov. 2022, 21:10
Ce salariu avea Valentin Teodosiu la ProTv. Actorul a dezvăluit cât i-a oferit Adrian Sârbu pentru patru ore de muncă pe săptămână

Invitat în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, celebrul actor a făcut o serie de dezvăluiri despre oferta pe care a primit-o acum 27 de ani, atunci când Adrian Sârbu lansa postul de televiziune PRO TV, în data de 1 decembrie 1995.

Valentin Teodosiu a mărturisit că nu a acceptat oferta de prima dată și a revenit după 6 luni, atunci când Bebe Cotimanis era deja angajat pe același post.

Suma fabuloasă oferită la acea vreme de Adrian Sârbu l-a ajutat să aibă un trai liniștit din punct de vedere financiar.

Citiți și: Lovitură pe piața media din România. Apare un nou post generalist: va avea programe de top

„Dacă nu eram la PRO TV, eram gata de mult. Nici nu mai știu dacă mai aveam bani să-mi fac o familie, să cresc niște copii. M-a chemat Adrian Sârbu, m-a întrebat dacă nu vreau să fiu voice over că deschide o televiziune în ‘95, când eram în depresie. Și zice: «Vali, vreau să deschid o televiziune și tu să fii voice over». Zic «De ce mă jignești? Ce e aia voice over?» «Să fii vocea postului» «Și ce înseamnă asta?» «Asta înseamnă să-ți dau vreo 3.000 de dolari pe lună și tu să vii 4 ore pe săptămână ca să faci voce la știri, la filme, la seriale.

Eu am rămas idiotizat. Îmi era și rău și m-am retras în mine și bunul meu simț și educația m-au făcut să-i spun «Adrian, îți mulțumesc. Parcă mă simt ceva mai bine pentru oferta pe care mi-au făcut-o, dar nu pot s-o accept pentru că mi-e teamă că te las». «Dar ce ai?» «Mi-e rău». S-a uitat ăla la mine… «Bă, cei-i cu nebunul ăsta?! I se par puțini 3.000 de dolari?»

N-a înțeles ce-i cu mine. Și n-am început pe 1 decembrie ‘95, am venit după șase luni, în ‘96. Dar nu mai erau banii ăia, era Bebe și am luat-o de la cap și am crescut. Din asta am trăit” ,a povestit Valentin Teodosiu în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Valentin Teodosiu, în vârstă de 69 de ani este un actor român de teatru, film și televiziune, personalitate publică cunoscută mai ales ca vocea postului de televiziune PRO TV încă de la începuturile postului.

Citiți și: Motivul pentru care Mihai Bendeac nu îşi serbează niciodată onomastica