Motivul pentru care Mihai Bendeac nu îşi serbează niciodată onomastica

Motivul pentru care Mihai Bendeac nu îşi serbează niciodată onomastica. Actorul nu mai face parte din echipa iUmor, în urma unui scandal care a avut loc chiar la filmările emisiunii.

09 nov. 2022, 13:43
Motivul pentru care Mihai Bendeac nu îşi serbează niciodată onomastica
Motivul pentru care Mihai Bendeac nu îşi serbează niciodată onomastica

Motivul pentru care Mihai Bendeac nu îşi serbează niciodată onomastica.  De fiecare dată când a avut ocazia, actorul nu a ascuns faptul că el nu mai crede în ideea de religie. Mai mult, în urmă cu mai bine de 20 de ani, actorul a renunțat la creștinism, din propria sa convingere, părerea sa fiind aceea că atitudinea credincioșilor despre Dumnezeu este una jignitoare.

Motivul pentru care Mihai Bendeac nu îşi serbează niciodată onomastica

Marţi, când cei care poartă numele Sfântului Mihail şi-au sărbătorit onomastica, pentru actor a fost o zi ca toate celelate, potrivit mărturisirilor sale. „Eu nu sărbătoresc niciodată, nefiind ortodox. Acum mă întorc din turneu”, a spus Mihai Bendeac, pentru Playtech.ro.

Vedeta a stârnit de multe ori controverse, după ce și-a expus părerile pe marginea credinței creștin-ortodoxe. Actorul a susținut că de când nu mai crede în ideea de religie, la care a renunțat din cauza modului în care Dumnezeu este prezentat în Biblie, scientologia i-a schimbat viața, în sensul că orice-și dorește i se îndeplinește. Totodată, acesta a ținut să precizeze că nu a îmbrățișat o altă religie, pentru că nu mai crede în aceasta.

Citeşte şi: Mihai Bendeac: „Mi-e milă de credincioșii ortodocși”. În ce a ajuns să creadă actorul: „Mi-a schimbat viața”

Cât câştigă Mihai Bendeac după ce şi-a dat demisia

Mihai Bendeac a rupt contractul pe care îl avea cu Antena 1, acolo unde era jurat la iUmor, iar acum trăieşte doar de salariul pe care îl primește din partea Teatrului de Comedie din București. Actorul nu este implicat momentan în niciun alt proiect, deşi s-a zvonit că ar putea ajunge la Pro TV, în juriul de la „Românii au talent”. Până la revenirea în televiziune, actorul trăieşte din salariul pe care îl primește de la Teatrul de Comedie din București.

Mihai Bendeac este implicat în mai multe proiecte teatrale şi a ajuns să primească lunar un salariu lunar de 6.400 de lei, cu care susţine că reuşeşte să se descurce. „Am salariul la teatru 6.400 de lei”, a spus Mihai Bendeac într-o ediție a emisiunii iUmor, în timp ce discuta cu Delia Matache, scrie Cancan.

Mihai Bendeac este și scenarist și regizor, poziţii pe care le-a avut la serialul „Băieți de oraș”. În plus, actorul a decis să doneze toţi bani pe care i-a încasat pentru cartea „Jurnalul unui burlac – Conversații cu mama”.