Ce salariu primește Teodora Stoica de la Gigi Becali. Lucrează pentru departamentul de marketing de la FCSB

Ce salariu primește Teodora Stoica de la Gigi Becali. Problemele de sănătate care au măcinat-o fizic pe fiica lui Meme Stoica par să fie de domeniul trecutului. Tânăra și-a reluat viața de noapte, potrivit ultimelor imagini apărute în presă.

28 feb. 2023, 09:52
Ce salariu primește Teodora Stoica de la Gigi Becali. Lucrează pentru departamentul de marketing de la FCSB
Ce salariu primește Teodora Stoica de la Gigi Becali

Ce salariu primește Teodora Stoica de la Gigi Becali. Tânăra  face parte din echipa de marketing a FCSB-ului, iar latifundiarul din Pipera are grijă să o renmunereze pe măsură. La 27 de ani, fiica lui Meme Stoica a trecut prin momente extrem de grele.

Momentul în care a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer a dărâmat toată familia.  Numai că tatăl ei, susținut de Gigi Becali, a luptat până în pânzele albe pentru sănătatea singurului copil pe care îl are.

Citește și: WOW, ce frumoasă e fiica lui Meme Stoica! Teodora este sportivă de performanță (FOTO)

Ce salariu primește Teodora Stoica de la Gigi Becali

Însă, totul s-a terminat cu bine, iar Teodora a revenit la viața de dinainte. Recen, a fost surprinsă de reporterii ProSport în timp ce „gusta” cu plăcere din bucuriile tinereții.

În prezent, Teodora este caracterizată de persoanele alături de care muncește ca fiind total schimbată. Este sârguincioasă, dedicată meseriei și pare să fi înțeles care sunt adevăratele valori ale vieții.

Prezentă zilnic la birou, Teodora Stoica a câștigat respectul colegilor. Nu doar al lor, ci și al patronului FCSB. Iar pentru schimbarea radicală de care dă dovadă de când a scăpat de nemiloasa boală, Gigi Becali a decis să o remunereze cu 4000 de euro pe lună. O sumă frumoasă pentru o femeie ce nu a atins 30 de ani.

Teodora Stoica, decizie radicală după ce a învins cancerul

Teodora Stoica, decizie radicală după ce a învins cancerul. Fiica lui Meme Stoic a dezvălui urmăritorilor săi de pe Instagram care a fost cea mai grea problemă pe care a întâmpinat-o, dar și cum a reușit să facă față acesteia.

Acum trei ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat două opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus că viață mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimbă în bine.

A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut că atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspiră și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajută și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântari deghizate”, a scris Teodora Stoica pe contul său de Instagram.