Cumpăna teribilă din viața lui Mihai Stoica: Teodora, fiica lui, a fost diagnosticată cu o boală groaznică „în stadiu avansat”

Mihai Stoica a descoperit calea spre religie și un stil de viață sănătos după ce fiica lui a fost diagnosticată cu o boală teribilă, cancer.

20 feb. 2023, 20:58
Cumpăna teribilă din viața lui Mihai Stoica: Teodora, fiica lui, a fost diagnosticată cu o boală groaznică „în stadiu avansat”

Singurul copil al lui Mihai Stoica, Teodora, s-a luptat cu o boală teribilă. Fostul jurnalist al Gazetei Sporturilor și fostul oficial al DDB, Daniel Șendre, a vorbit pe Facebook despre cumpăna din viața familiei lui Meme, în momentul în care Teodora a primit diagnosticul și cum au reușit împreună să depășească această încercare teribilă.

„Pe MM Stoica îl cunoaștem toți, în special cei de pe pagina mea. Rivali fiind, am făcut mișto de stelist din toate pozițiile, ne-am distrat pe seama lui, l-am ironizat, am postat fotografii deșucheate, cum e cea cu găleată pe cap, care îl transformase in idiotul perfect, ce să mai, am râs mult! Astăzi însă e diferit. Salut astăzi discreția și decența cu care MM a trecut peste cea mai mare cumpănă a vieții sale. În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer. Singurul lui copil. Boala fusese descoperită târziu, deci se afla în stadiu avansat, după cum a dezvăluit ulterior presa.

Veste dureroasă despre Monica Pop! Ce spune celebrul medic despre cancerul cu care luptă de câţiva ani
În termeni populari, asta înseamnă că nu mai erau prea multe de făcut, însă trebuia încercat, așa că familia Stoica s-a adunat de pe jos și a intrat în lupta în care au aruncat tot. Bani, relații, lacrimi, rugăciuni, drumuri la spitale și mănăstiri, timp petrecut pe lângă uși din spatele cărora așteptau o speranță pentru a rămâne cu toții în viață.

În tot acest timp, MM discuta fotbal la televizor, mergea în deplasări cu echipa, se certa cu oameni care îi răspundeau la contre în mass media, rivalii îi strigau SCLAVUL lui Gigi Becali, iar peluzele continuau să scandeze refrenul celebru cu Teodora. Totul normal, așadar, pentru că MM n-a suflat o vorbă despre ce-l chinuia.

Cred că încercarea asta l-a apropiat și mai tare de Dumnezeu și e posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata. Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe şi seminţe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit, dezvăluia Teodora, anul trecut, într-un interviu.

Interviu în care fata lui MM a mai lăsat să scape ceva. Toate mesele sunt cu TATA, mâncăm aproape tot timpul împreună. Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile. Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru faptul că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla.

MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată și să le primească pe toate de la rivali și peluze, în picioare. Zâmbind chiar, deși chinul l-a albit fără vreme.

 

Poftă mare, muuulți, mulți ani senini de acum înainte, lui MM și Teodorei! Bine, asta cât timp mai are privilegiul de a mai mânca împreună. Cum ar fi ca golanul care îi fură fata de acasa să fie câine!? Râsul naibii”, a scris Daniel Sendre.

Mihai Stoica a răspuns postării lui Daniel Șendre: „Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu, dar prefer să-ți mulțumesc aici în loc să o fac în privat. Respect, omule și multă sănătate tuturor, indiferent de culorile iubite. Doamne ajută!”

În acest moment, Teodora are un stil de viață activ și chiar participă la diverse competiții sportive, precum triatlonul.

Ce-a spus Meme Stoica după decesul lui Bogdan Socol în ape înghețate. Fiica managerului de la FCSB face același sport periculos

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit vineri, la vârsta de 42 de ani, din cauza unui șoc hipotermic produs după ce a înotat în ape înghețate. Decesul tragic al fostului jurnalist a fost comentat și de Mihai Stoica, managerul de la FCSB având ocazia să colaboreze cu Bogdan Socol la postul DigiSport.

Doliu la FCSB. Mesaj dureros transmis de Mihai Stoica: „Vei rămâne alături de noi mereu”

”Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit enorm fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va rămâne în memorie și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat. Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Meme Stoica pe rețelele sociale.

Puțină lume știe însă că Teodora Stoica (28 de ani), fiica lui Mihai Stoica (57 de ani), practică aceeași disciplină sportivă extrem de periculoasă. De altfel, Teodora a reprezentat România în luna ianuarie 2023, în Franța, la Campionatul Mondial de înot în ape înghețate.

Despre pasiunea Teodorei de a înota în ape înghețate a vorbit antrenorul acesteia, Paul Georgescu. ”Teodora este o fată extraordinară. Face triatlon, a trecut prin nişte momente extrem de grele. A început să facă sport foarte mult. A venit la ape îngheţate la recomandarea lui Alex Ion, unul dintre cei mai mari triatlonişti din ţară”, a spus tehnicianul..