Ce scrie în certificatul de deces al lui Costin Mărculescu. Ce apare la cauza decesului

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în apartamentul său din București, în cadă, îmbrăcat, în noaptea de miercuri spre joi.

12 iun. 2020, 15:17
Ce scrie în certificatul de deces al lui Costin Mărculescu. Ce apare la cauza decesului

Corpul neînsufleţit a fost preluat de legiști și dus la INML pentru a i se preleva probe, pentru a se afla motivul decesului. Astfel, după ce a ieșit autopsia, s-a descoperit că actorul ar fi murit din cauza unui infarct.

Gafă CUTREMURĂTOARE! Ce scrie pe crucea lui Costin Mărculescu FOTO

În certificatul de deces al lui Costin Mărculescu, la rubrica cauza morşii apare „infarct”. În certificatul de deces scrie și că afecțiunea care a provocat moartea directă este „insuficiență cardio-respiratoriu acută”.

Acum se așteaptă acum și rezultate toxicologice, în urma cărora se stabilește dacă avea și alte substanțe în sânge.

Rezultatul autopsiei lui Costin Mărculescu! De ce a murit, de fapt, fostul actor FOTO DOCUMENT

O fostă parteneră a lui Costin Mărculescu a mărturisit că acesta mai consuma, din când în când, alcool și lua și pastile pentru atacuri de panică. Aceasta susține că e probabil să fi amestecat medicamente cu alcool: „Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct!”.