Rezultatul autopsiei lui Costin Mărculescu! De ce a murit, de fapt, fostul actor FOTO DOCUMENT

Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct, au concluzionat medicii legiști. Informația a fost oferită de rudele actorului, după ce a fost efectuată autopsia acestuia.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 05:36

Rudele lui Costin Mărculescu au confirmat, pentru RomâniaTV, că autopsia actorului indică faptul că acesta a murit în urma unui infarct.

În documentul obținut de Spynews.ro, se poate vedea că afecțiunea care a provocat moartea directă este „insuficiență cardio-respiratoriu acută”, respectiv infarctul. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Citeşte şi: Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu. A dezvăluit cine a fost marea lui iubire: „Era mai curată şi mai inocentă decât crinul alb”

Urmează să fie făcute publice și rezultatele testelor toxicologice, cele care vor determina dacă actorul a consumat alcool sau substanțe interzise sau dacă a luat anumite medicamente înainte de a muri.

Oana Zăvoranu rupe tăcerea despre moartea lui Costin Mărculescu

Moartea lui Costin Mărculescu a cutremurat întreg showbiz-ul. Bărbatul a fost găsit mort în baie, la trei zile de la tragedie. Deşi multă lume ştia de situaţia în care se afla actorul, puţini au fost cei care vorbeau des cu el. Oana Zăvoranu şi Adriana Bahmuţeanu au făcut declaraţii în exclusivitate despre Costin Mărculescu, la România TV.

Chiar dacă nu a vorbit recent cu el, Oana Zăvoranu îl cunoştea de foarte mult timp şi ştia şi problemele cu care se confrunta de ceva timp. Vedeta a dezvăluit că avea o dependenţă de alcool, iar asta îi dăuna.

Eu ştiam de problemele lui Costin, nu am vorbit recent cu el, dar ştiam prin ce trece. Lui Costin îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Faptul că a rămas fără firmă, agenţia de manechine, l-a marcat foarte tare. El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină. Eu îi spuneam mereu să nu mai trăiască în trecut, din amintiri.

Actoria era un subiect sensibil pentru el. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme, intrase în nişte conflicte. Dacă rămâi ancorat în trecut şi te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Costin punea totul la suflet, suferea. Eu i-am spus mereu să fie puternic, că e bărbat„, ne-a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi: BOMBĂ despre Costin Mărculescu. Decizia ŞOCANTĂ luată de ARTIST înainte de MOARTE

Da, e un fel de blestem în lumea celebrităţilor. Sunt foarte multe persoane publice care sunt singure, depresive şi ascund asta.
Îl ştiu de o viaţă pe Costin. În urmă cu 20 de ani, era într-o perioadă de glorie cu agenţia de manechine. Ori a alunecat şi a căzut în cadă, ori era beat, pentru că nu avea voie să facă baie în cadă, era cardiac. El s-a îngropat în alcool, din cauză că a pierdut tot, casă, iubită, afaceri. Eu am învăţat să trec peste pierderi. Depresivii nu mai răspund des la telefon, se îndepărtează de prieteni şi se izolează„, ne-a mărturisit şi Adriana Bahmuţeanu.