Gafă CUTREMURĂTOARE! Ce scrie pe crucea lui Costin Mărculescu FOTO

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă, în apartamentul din Capitală în care locuia cu chirie. Cadavrul a fost dus la INML, pentru autopsie, cauza decesului fiind un infarct. 

12 iun. 2020, 13:35
Gafă CUTREMURĂTOARE! Ce scrie pe crucea lui Costin Mărculescu FOTO

Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi (10 spre 11 iunie), dar pe crucea lui scrie ca dată a morţii ziua de 11 iunie. Mai mult, conform legiştilor, actorul murise de câteva zile!

Costin Mărculescu va fi înmormântat cel mai probabil sâmbătă, la Cimitirul Reînvierea din București.

Mona Dansatoarea, despre ultima întâlnire cu Mărculescu: „Mergea la salon, arăta bine, întinerise frumos. Chiar am sărit pe el” VIDEO

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

A mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Mircea N Stoian, atac dur la Costin Mărculescu: „Considera că e sub demnitatea lui să muncească să-şi câştige existenţa” VIDEO

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993.