Ce se ascunde în seiful de 500 de kilograme de la Ministerul Agriculturii. Petre Daea a dat detalii

Petre Daea spune că în 2019, în momentul în care a plecat din Ministerul Agriculturii, a lăsat sub cheie toată activitatea pe care a desfășurat-o. Din nefericire, ministrul care i-a luat locul n-a deschis seiful care ascundea realizările, proiectele şi programele din agricultura românească, a spus Petre Daea, la Antena 3.

02 ian. 2023, 09:55
Ce se ascunde în seiful de 500 de kilograme de la Ministerul Agriculturii. Petre Daea a dat detalii

Petre Daea a dezvăluit că în Ministerul Agriculturii se află un seif uriaş de 500 de kilograme. Însă și mai interesant este lucrul legat de ceea ce se află în respectivul seif. Petre Daea a precizat că în acel seif a lăsat, în 2019, când a plecat din Ministerul Agriculturii, toată activitatea pe care a desfășurat-o. Din nefericire, ministrul care i-a luat locul n-a deschis seiful care ascundea realizările, proiectele şi programele din agricultura românească, a mai spus Daea.

Citeşte şi: Citeşte şi: Petre Daea nu concepe ca românii să mânance gândaci: „Mai vezi gândaci de bucătărie şi pe scările blocului / Cum dracu să îl bagi pe ăsta în gură?”

„M-am gândit în momentul acesta la ce am lăsat în 2019. Şi am lăsat într-un seif de 500 de kilograme tot ceea ce s-a împlinit până la momentul respectiv, atât din punct de vedere al colaborării cu structurile europene și cu realizările pe care le-am avut în momentul în care am deținut președinția Consiliului Uniunii Europene, cât și proiecte și programele din România rugându-l pe ministrul de atunci să le continue.

Și din nefericire, n-a deschis seiful, înseamnă că l-a uitat din momentul în care a pierdut și cheia”, a spus Petre Daea la Antena 3.

Citeşte şi: Petre Daea: Tot timpul fac balet cu mintea, pentru că o am la mine. Nu obosesc. Eu sunt ca panoul fotovoltaic. Mă încarc dacă e soare

„I-am lăsat un ordin de ministru în care nu putea să desigileze acel seif decât prin ordin de ministru, că am zis să păstreze în memoria instituțională ce trebuie.

Din nefericire, a stat timpul acolo, din nefericire doi ani de zile într-un sector extrem de important, cum este acesta al irigațiilor, nu s-a făcut mare lucru, ba dimpotrivă. Unele obiective s-au oprit”, a mai spus ministrul.