Ce se întâmplă când cureţi vasul de toaletă cu aceste 2 ingrediente

Dacă vrei să eviţi folosirea substanţelor chimice care se găsesc în produsele de curăţare pentru vasul de toaletă, astăzi ţi-am pregătit o reţetă cu doar 2 ingrediente. Nu mai trebuie să freci vasul de toaletă, iar la final, acesta va străluci şi va fi mai curat ca niciodată.

RomaniaTV.net
31 mart. 2016, 09:52
Ce se întâmplă când cureţi vasul de toaletă cu aceste 2 ingrediente

Dacă, de exemplu, te-ai trezit într-o zi de sâmbătă şi ai realizat că nu mai ai un produs de curăţare pentru vasul de toaletă, ei bine, nu te panica. Faptul că nu ai un produs din comerţ nu mai este o problemă.

Poţi să îţi cureţi toaleta murdară şi să îi readuci strălucirea cu doar câteva ingrediente care se găsesc în bucătăria ta, în dulapul cu ingrediente pentru gătit.

Citeşte şi  Curăţenie la domiciliu: 6 secrete să scapi de pete

Aşa că în loc să mergi la supermarket, la raionul cu produse de curăţare, mergi în bucătărie şi vezi ce poţi folosi pentru a-ţi curăţa vasul de toaletă. Vei economisi în acest fel timp şi bani şi nu vei mai face un drum inutil până la supermarket.

1. Bicarbonatul de sodiu funcţionează ca prin magie

Trebuie doar să iei o jumătate de pungă sau de cutie de bicarbonat de sodiu (cel obişnuit, pe care îl foloseşti de regulă) şi să torni această pudră în vasul de toaletă murdar.

Află ce efect are bicarbonatul când îl combini cu un alt ingredient din bucătărie, pe feminis.ro.