Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu, la o lună de la moartea Corneliei Catanga: „Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine”

Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu, la o lună de la moartea Corneliei Catanga. Dacă înainte, când trăia renumita artistă, primea nenumărate telefoane, acum nici măcar apropiaţii familiei nu îl mai sună să vadă cum se mai descurcă.

28 apr. 2021, 13:44
Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu, la o lună de la moartea Corneliei Catanga: „Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine”
Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu, la o lună de la moartea Corneliei Catanga

Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu. Artistul este extrem de trist de când soţia nu mai este printre noi, mai ales că nimeni nu îl mai contactează, să vadă dacă este bine.

Cum să mă simt? Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu! Am iubit-o şi am divinizat-o pe Cornelia. Acum îi fac parastasele. Tocmai ce s-a împlinit o lună de când nu mai este lângă mine.

O să fie un Paşti foarte greu. Mi-amintesc cum a fost anul trecut, cum se pregătea cu bunătăţi. Era o femeie tare harnică, şi poate că nici ea nu mai putea şi nu se simţea bine pentru că avea probleme de sănătate, dar nu se lăsa! Dorm cu ea în gând şi mă trezesc la fel. M-a lăsa singur”, a spus cu ochii în lacrimi soţul Corneliei Catanga.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în relaţia dintre Aurel Pădureanu și Gigi Becali. Gest neașteptat la o lună de la moartea Corneliei Catanga

Ce se întâmplă cu Aurel Pădureanu

Ba chiar mai mult, însăşi nepoata lui, şi anume mama cântăreţei Nicole Cherry, a uitat de el. “Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem.

Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători.

Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta.

Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi. Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulţumesc, sau să spună public despre Cornelia”, a mai spus Aurel Pădureanu pentru Click.ro.