Ce se întâmplă cu bunurile furate din casa Loredanei Chivu de fostul iubit, după ce a câștigat procesul. „Nu a fost ușor. A fost o umilință”

Loredana Chivu a avut un scandal-monstru cu fostul ei iubit, care a plecat cu o mulțime de bunuri din casa blondinei, dar și a mamei ei. A fost amenințată luni de zile și a trăit momente foarte grele, dar în cele din urmă a câștigat procesul.

08 dec. 2023, 20:15
Ce se întâmplă cu bunurile furate din casa Loredanei Chivu de fostul iubit, după ce a câștigat procesul. „Nu a fost ușor. A fost o umilință”

Ce se întâmplă cu bunurile luate din casa Loredanei Chivu după ce a câștigat procesul cu fostul iubit

Loredana Chivu a povestit cu fostul iubit a amenințat-o cu moartea. În plus, a intrat în casa ei și a mamei ei și a furat o grămadă de bunuri. Vedeta a mers la Poliție și a făcut plângere împotriva acestuia. În cele din urmă, a câștigat procesul, dar nu și-a putut recupera și bunurile.

Ce se întâmplă cu bunurile luate din casa Loredanei Chivu după ce a câștigat procesul cu fostul iubit

„Nu mi-am recuperat încă bunurile, urmează. Durează toate aceste demersurile care trebuie făcute pentru pentru a intra în posesia lor. Important este că sentința este definitivă, iar mai devreme sau mai târziu vor ajunge și la mine. Mai devreme sper eu, pentru că în momentul în care am trecut prin acea executare silită s-a întâmplat totul foarte repede, însă când vine vorba să îmi recuperez prejudiciul, văd că lucrurile se mișcă mai greu. Pentru liniștea mea, mi-aș dori ca până la finalul anului să finalizez această procedură. Am înlocuit, în casă, bunurile luate. Nu știam cât va dura și nu puteam sta cu casa așa”, a declarat Loredana Chivu pentru Spynews.ro.

Citește și Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic de pe malul Someșului. Actorul și soția și-au renovat locuința cu câțiva ani în urmă

Dacă ea a reușit să treacă oarecum peste tot ce s-a întâmplat, mama Loredanei Chivu a rămas cu traume.

„Cel mai tare m-a durut ce s-a întâmplat la mama acasă. Nu a fost ușor, a rămas cu o traumă după această întâmplare. Mama este o femeie care are credință în Dumnezeu, iar acest lucru a ajutat-o să treacă peste, nu și-a dorit să meargă la psiholog, este o femeie puternică. A fost o umilință pentru ea, asta s-a și vrut”, a mai declarat blondina.

Fostul iubit al Loredanei i-a deschis proces vedetei pentru împărțirea averii familiei ei, spunând că a contribuit și el la ceea ce are ea. Ulterior, executorii au mers la ușa Loredanei Chivu, iar vedeta a trecut prin momente dificile, după ce i-au fost confiscate bunurile. Loredana nu înțelege de ce bărbatul cu care a format un cuplu vreme de trei ani, a vrut să ceară partaj pe avere, în condițiile în care ei doi nu au locuit împreună. După numeroase clipe greu de descris, Loredana Chivu a câștigat procesul.

„Astăzi am câștigat apelul în procesul în care s-a pus sechestru abuziv. S-a dovedit că era ilegal să intre atât la mine, cât și la mama în casă. Toate bunurile se întorc la mine”, a spus Loredana Chivu pentru spynews.ro, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și Andreea Perju iubește din nou, la trei ani după divorțul de Cristi Dociu, tatăl fiicelor sale: „Mi-a luat ceva să îl găsesc”