Ce se întâmplă cu Max, câinele lui Costin Mărculescu VIDEO

Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit decedat, în cadă, în noaptea dintre miercuri spre joi de către autorități. Conform primei concluzii ale medicilor de la INML, decesul artistului a fost provocat de un infarct. Potrivit România TV, vecinii au bănuit că ceva nu este în regulă în locuinţa lui Costin Măculescu din cauza câinelui care lătra încontinuu.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 10:34
Ce se întâmplă cu Max, câinele lui Costin Mărculescu VIDEO

La fel ca în cazul Cristinei Ţopescu, câinele Max a stat alături de stăpânul lui, actorul Costin Mărculescu, până când trupul neînsufleţit al acesuia a fost găsit de autorităţi. Potrivit România TV, vecinii au bănuit că ceva nu este în regulă în locuinţa lui Costin Măculescu din cauza câinelui care lătra încontinuu de câteva zile.

Citeşte şi: S-a aflat cauza morţii lui Costin Mărculescu. Concluzia medicilor de la INML

Câinele Max a fost luat de pe stradă de Costin Mărculescu. După moartea actorului, câinele său a ajuns la ASPA unde a primit toate îngrijirile medicale. 

Potrivit lui Tudor Ionescu, consilier în cadrul Primăriei Capitalei, animalul urmează a fi preluat de o femeie, cunoştinţă a lui Costin Mărculescu.

„Nu se aşteaptă un adoptator în acest moment, deşi există multe persoane care şi-au dorit să-l adopte. În prezent, nu se află în ţarc alături de alţi câine din cauza traumei prin care a trecut. Va fi doar sterilizat pentru că aceasta este procedura legală şi, la cum îl văd, sunt sigur că îşi va reveni şi-şi va continua viaţa fericit”, a mai spus Tudor Ionescu.

 

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. Artistul nu mai răspundea de trei zile la telefon și la ușă, iar trupul neînsuflețit a fost găsit în cadă de pompierii chemați de vecinii îngrijorați de faptul că actorul nu răspundea nici la ușă și nici la telefon, iar câinele său lătra insistent în apartament.

Dovada că a vrut să se sinucidă? Costin Mărculescu era îmbrăcat în cadă