Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Unul dintre prezentatori a făcut anunțul: „De la anu’ nu se mai ține”

Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Cei doi prezentatori se află la cârma matinalului de 15 ani și au câștigat multe premii. Și în acest an, Răzvan și Dani au primit recent premiul TV Mania 2022 pentru “Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”.

28 nov. 2022, 16:33
Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Unul dintre prezentatori a făcut anunțul: „De la anu’ nu se mai ține”
Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani?

Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Ambii sunt prezențe destul de rare la evenimente, însă, de această dată au acceptat să fie prezenți la Premiile TV Mania 2022, unde au și câștigat. Despre relația de prietenie pe care o are cu Răzvan Simion, Dani Oțil spune că se “întinde” deja de 39 de ani și că ar putea chiar fi traineri de cupluri, împreună.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au făcut chef pe manele de ziua soției prezentatorului. Cei doi au petrecut până dimineață

Ce se întâmplă cu emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani?

Dani Oțil a făcut o glumă, spunând că a venit la acest eveniment doar pentru „a avea ultima apariție”, că poate la anul, emisiunea nu va mai exista. „Probabil ne-au chemat, ori ne dau premiu pentru întreaga activitate și asta înseamnă că ne retragem, ori suntem în vreo scenetă. Nu știu, eu am venit doar de gura lui Răzvan și a zis să mai facem și anul ăsta că cine știe poate de la anu’ nu se mai ține, să avem și noi ultima apariție… știi? Prima și ultima.

Primul premiu pe care l-am luat la TV Mania a fost pentru cel mai bun transfer, îți dai seama ce premiu penibil. N-am făcut nimic. Doar ne-am transferat. Dar l-am luat.

Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți. Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu cearta nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe.

De asta zic, avem atâtea doamne divorțate care acum sunt traineri de cupluri în mod ciudat, de ce nu ne cheamă nimeni pe mine și pe Răzvan să fim traineri de cupluri. Cred că suntem peste Țociu și Palade dacă mă întrebi, că ei s-au despărțit„, a declarat Dani Oțil, pentru Ciao.ro.