Liviu Vârciu nu este de acord cu pensionarea lui Nea Mărin: „Nu m-am ascuns niciodată în privința asta”

Liviu Vârciu nu este de acord cu pensionarea lui Nea Mărin. Cei doi colaborează de mai bine de zece ani în diverse emisiuni de la Antena 1. Dincolo de camerele de filmat, cei doi au o relație extrem de apropiată, prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun' spunând că îl vede pe coregraf ca pe un „tată'.

08 iun. 2023, 08:18
Liviu Vârciu nu este de acord cu pensionarea lui Nea Mărin: „Nu m-am ascuns niciodată în privința asta”

Liviu Vârciu nu este de acord cu pensionarea lui Nea Mărin. Chiar dacă în ultima vreme s-a tot vorbit despre momentul retragerii din activitate a lui Nea Mărin, Vârciu recunoaște că nu îi este ușor să proceseze acest gând.

Dincolo de camerele de filmat, Liviu Vârciu și Nea Mărin sunt prieteni buni și s-au susținut în momentele mai dificile. Prezentatorul de la „Prețul cel bun’ își dorește să continue emisiunea pe care o au împreună și îl percepe pe coregraf ca pe un „adevărat părinte’.

Citește și: Gestul cu care Liviu Vârciu şi-a scos iubita din sărite. Ce îi pregăteşte Anda Călin: „Să vezi ceartă acasă!”

Liviu Vârciu nu este de acord cu pensionarea lui Nea Mărin

Nea Marin nu va ieși niciodată la pensie! Nu e în felul său de a fi! În plus, ia gândiți-vă cum ar fi lumea asta fără nea Marin. Am fi toți sau mulți dintre noi prea leneși, oameni care am uitat să ne dăm jos din pat până la o anumită oră din zi. Or, asta pentru mine e ceva de negândit! Avem multă nevoie de el!

Nea Marin e ca un al doilea tată pentru mine! Nu m-am ascuns niciodată în privința asta și o știe o lume întreagă. Așa cum s-a scris viața între noi, îl simt ca pe un adevărat părinte. Îmi doresc foarte tare ca în toamnă să mai filmăm un nou sezon din emisiunea noastră comună, cea în care ne simțim atât de bine, deși facem o groază de trăznăi„, a declarat Liviu Vârciu, potrivit Playtech.ro.

Ce relaţie are Carmina cu tatăl ei, Liviu Vârciu

Tânăra are numai cuvinte de laudă la adresa părinţilor, mai ales despre mama ei, care a crescut-o singură. Îi este recunoscătoare pentru toate sacrificiile făcute pentru ea.

Carmina şi Liviu Vârciu se înţeleg foarte bine acum, au o relaţie frumoasă, mai mult de atât, pregătesc şi un proiect împreună. „Sunt chiar fericită pentru că am niște oameni minunați alături care mă susțin și mă urmăresc, ceea ce mă face să le fiu recunoscătoare. Părerea mea e că ei au un rol important în viața fiecărui creator de conținut. Iar eu le mulțumesc pentru toată susținerea de până acum și de acum încolo.

Părinții mei, (în special mami) sunt foarte răbdători cu mine și indiferent pe ce drum aș alege să merg, ei m-ar susține necondiționat. Sunt foarte “supportive”.

După cum am specificat mai sus, mama e îngerul meu păzitor. Știe tot, vorbim tot, mă îndeamnă la tot ce e mai bun pentru mine, mă susține indiferent de orice, înainte de relația mamă-fiică, suntem cele mai bune prietene, așa cum îmi place mie să îi spun. Este o parte din inima mea.

Cu tata, chiar dacă au fost perioade mai bune și perioade mai puțin bune, am ajuns să ne înțelegem foarte bine. Vorbim aproape zilnic, de văzut nu ne vedem atât de des pentru că uneori avem programe diferite, dar serile ne sunăm pe facetime și ne povestim demersul zilei.

Mereu am susținut ideea că parcă el este fratele meu mai mare. Ne distrăm super bine când suntem împreună, ne place să ne prostim avem multe lucruri în comun. Dar când trebuie să își ia rolul de tată și să avem o discuție serioasă, știe să facă asta destul de bine”, a declarat Carmina, pentru Ciao.ro.