Ce se întâmplă cu Florin Piersic în aceste momente. Care sunt adevăratele probleme de sănătate ale marelui actor

Florin Piersic le-a dat, luni, mari emoții fanilor săi. Marele actor a acuzat câteva probleme de sănătate și a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri de specialitate.

27 mart. 2019, 07:57
Ce se întâmplă cu Florin Piersic în aceste momente. Care sunt adevăratele probleme de sănătate ale marelui actor

Florin Piersic a putut chiar să glumească pe marginea acestui subiect.

Răsturnare de situaţie în cazul operaţiei lui Florin Piersic. Ce spune marele actor despre intervenţia la genunchi

„Mă simt foarte bine şi chiar sunt foarte impresionat că se interesează toată lumea de mine. Am auzit şi eu de la oamenii care mă sună de ştirea la care vă referiţi. Nu am fost nici internat, nici operat de urgenţă. Merg şi eu ca orice om să fac un pic de mişcare, aţi înţeles? Întreţinere se cheamă asta, întreţinere… Am fost totdeauna un om activ şi acum. Mi-a plăcut mişcarea, şi acum, la vârsta asta fragedă pe care o am, de 83 de ani, încă o dată repet: fragedă. Mie mi-a plăcut să înot, să joc baschet şi vreau să continui să fiu în formă bună, mai ales că eu peste câteva zile voi fi pe scena Teatrului Naţional. Trebuie să mă îngrijesc”, a spus Florin Piersic.

Florin Piersic, de urgenţă la SPITAL. Ce se întâmplă în aceste momente cu MARELE ACTOR

În ciuda tonului ironic, Florin Piersic a avut probleme de sănătate, după cum a dezvăluit un apropiat al actorului pentru WOWbiz.ro: „Actorul a acuzat dureri musculare, în plus, îl dor picioarele. De aceea, a și fost la spital, pentru a face o serie de procedure. În acest moment, el este OK, însă trebuie să aibă mare grijă și să meargă periodic la clinică”.