Ce se întâmplă cu moștenirea lui Yoav Shtern, după ce a fost găsit mort în propria casă. Milionarul a fost căsătorit cu Oana Cuzino

Moștenitorii milionarului Yoav Shtern, fostul soț al Oanei Cuzino, sunt pasați de patru luni de la o instanță la alta, pentru că magistrații nu știu cine este competent să judece dosarul.

17 apr. 2023, 20:01
Ce se întâmplă cu moștenirea lui Yoav Shtern, după ce a fost găsit mort în propria casă. Milionarul a fost căsătorit cu Oana Cuzino
Ce se întâmălă cu averea lui Yoav Shtern, fostul soț al Oanei Cuzino

Rudele milionarului Yoav Shtern, care a murit în urma unui accident bizar în incinta propriei locuințe, au dat-o în judecată pe fiica sa, rămasă în grija fostei soții, Oana Cuzino, pentru avere. Fiica lui Yoav, citată la Judecătoria Buftea, a invocat faptul că procesul nu este de competența instituției amintite, magistrații dându-i dreptate.

„Admite excepţia de necompetenţă materiala a Judecatoriei Buftea, invocată de pârâtă. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalului Ilfov. Fără cale de atac”, a fost decizia Judecătoriei Buftea, în ianuarie.

Cu patru zile în urmă, Tribunalul Ilfov a concluzionat că nici aici nu ar trebui să fie judecat procesul.

Citește și: Prima reacţie a Oanei Cuzino după ce a plecat de la Pro TV: „Proiectul media cu Pro TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele”

„Admite excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Ilfov. Declină competenţa de soluţionare a cererii în favoarea Judecătoriei Buftea. Constată ivit conflictul negativ de competenţă. Suspendă judecarea cauzei şi înaintează dosarul către Curtea de Apel Bucureşti în vederea soluţionării conflictului negativ de competenţă. Fără cale de atac”.

Yoav Shtern a ajuns la Spitalul Elias după ce a suferit multiple leziuni craniene, în urma unui accident banal, în curtea imobilului unde locuia. Milionarul s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, lovindu-se la cap.

„La data de 18 aprilie (2022 – n.r.), în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară. Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii din Snagov efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, se arăta la acea vreme în comunicatul poliției.

Citește și: Şoc în lumea afacerilor. Milionar găsit mort în salonul de bronzat

Bărbatul a fost transferat în Israel, în încercarea de a-i fi salvată viața, dar eforturile au fost în zadar.

Yoav Shtern și Oana Zuzino au divorțat în august 2014, când vedeta a depus cererea de divorț. Pe 2 septembrie 2014, aceasta a fost dată în judecată de milionar, care a cerut partajul bunurilor comune.

Acesta era colecționar de mașini de lux, printre care și un Porschem un un McLaren MP4-12 C şi un Rolls-Royce. Potrivit spynews.ro, numai ceasurile omului de afaceri ar fi valorat peste un milion de euro, iar casa în care a locuit cu Oana Cuzino valora aproape trei milioane de euro.